Singura cale, e sa stingi lumina si sa intri imbracat in rosu, facand dansuri tribale pe langa el.
PS:Lasa agramatii in pace.Nu le mai da atentie.
Dar voi ati intrat aici ca sa va injurati? Daca vrei ii raspunzi,daca nu, nu! ce mare scofala... daca ti se parea o intrebare aiurea ii spuneai mai frumos, nu sa injuri ca pe stadion...scuze dar nu prea ai dat replici cine stie ce.Chiar daca si mie mi se pare o intrebare ciudata nu cred ca ar trebui sa tin cu tine(cu un om care nu are limite). Scuze daca te-am jignit cumva, dar dupa cum observi nu m-am adresat ca o scroafa!
O sa i se elibereze ouale de la sine
.
Kazi ...mai bine ii ignorai, sunt niste idioti care nu au ce face cu viata lor
Nu mai ai ideei? Ai început să înjuri? Familie îți e moartă? Nu te sinucide! Încearcă www.clopotel.ro! Locul unde se întâmplă magia preșcolarilor și pubertinilor.
Http://www.google.ro/......tp?/imgres succes! pentru comfortul dau, te sfatuiesc sa folosesti si asta http://www.google.ro/......tp?/imgres
Păi văd că tu ești ăla fără treabă care se face de rahat pe aici și tot răspunde și tot răspune... chiar nu observi că toți ți-o trag sus și râd de tine? ȘTIU! Te faci clown și te duci la ăia mici să-i înveți cuvinte urâte (altceva nu știi). Și ca să-l citez pe Ombladon că-mi place de fel, azi v-am luat retardu zilei și m-am căcat pe el. (tu)
Yamaha123 întreabă:
achilless99 întreabă:
LisaJulie întreabă: