| Kazimir a întrebat:

Dau funda! Testiculele câinelui meu sunt blocate într-o capcană pentru șoareci. Am un Rottweiler care doarme de obicei în garaj unde am pus câteva capcane pentru șoareci. Aparent își târa testiculele cât mingile de tenis pe jos când a dat de capcană. Este foarte nervos momentan și nu mă lasă să mă apropii să-l ajut. Deja m-a mușcat de mână și am început să sângerez. Am încercat să-l împușc cu arma mea de vânătoare cu săgeți tranchilizante dar din greșeală am nimerit roata de la mașină deci nu am cum să mă duc la veterniar. Planul meu momentan e să-mi pun fiica de 4 ani să-i distraga atenția din față în timp ce iau câinele de la spate să-i eliberez testiculele. Are careva o idee mai bună?

Răspuns Câştigător
| DaVà a răspuns:

Singura cale, e sa stingi lumina si sa intri imbracat in rosu, facand dansuri tribale pe langa el.
PS:Lasa agramatii in pace.Nu le mai da atentie.

82 răspunsuri:
| Nuvăsufăr a răspuns (pentru ombladon):

Se scrie MĂ-TA.â
Dacă ai pic de respect pentru Paraziţii, mai ales pentru Cheloo, îţi sugerez să scrii corect, că de nu te slobozeşte Cheloo cu maşina de tuns iarbă.

| AlinaaAli a răspuns (pentru 220V):

Lumea aici se cearta, Kazimir e cu cainele sa ii scoata outele de prin cursa si tie-ti arde de cafele?hee hee

Iesim, iesim, cand vrei tu, dar nu la una virtualabatting eyelashes

greece12
| greece12 a răspuns:

Gaz anesteziant, un sfert de ora cu usa inchisa la garaj.
Eventual, ilariant.

| 220V a răspuns (pentru AlinaaAli):

Bineinteles ca nu la una virtuala, aia nu mai e cafea

Problema ar fi ca nu stiu unde locuiesti

| AlinaaAli a răspuns (pentru 220V):

laughing intr-un orasbatting eyelashes

Banuiam eulaughing, si care ar fi ala?

| izuca333 a răspuns (pentru eandopuncttk):

Dar voi ati intrat aici ca sa va injurati? Daca vrei ii raspunzi,daca nu, nu! ce mare scofala... daca ti se parea o intrebare aiurea ii spuneai mai frumos, nu sa injuri ca pe stadion...scuze dar nu prea ai dat replici cine stie ce.Chiar daca si mie mi se pare o intrebare ciudata nu cred ca ar trebui sa tin cu tine(cu un om care nu are limite). Scuze daca te-am jignit cumva, dar dupa cum observi nu m-am adresat ca o scroafa!

| GhostStar a răspuns (pentru izuca333):

De ce nu mai apare caseta de raspunde?

| CastorR a răspuns:

O sa i se elibereze ouale de la sine smug.

Kazi ...mai bine ii ignorai, sunt niste idioti care nu au ce face cu viata lor happy

| D3iDEI a răspuns (pentru ombladon):

Omule, pe bune, maica-ta trebuia sa faca avort!

| ombladon a răspuns (pentru D3iDEI):

Tu ce morttii mattii mai vrei?

| PhaseMorphXR a răspuns:

Vrea cineva plăcinta cu mere? drooling drooling

| aleksia1 a răspuns:

...stii ca mai bine ai scrie o carte decat sa faci povestioare d astea?

| Kazimir explică (pentru aleksia1):

Tu de unde ai mai apărut?

| ombladon a răspuns:

Hai sictir in pizzda mattii

| Kazimir explică (pentru ombladon):

Nu mai ai ideei? Ai început să înjuri? Familie îți e moartă? Nu te sinucide! Încearcă www.clopotel.ro! Locul unde se întâmplă magia preșcolarilor și pubertinilor.

| ombladon a răspuns (pentru Kazimir):

Da tu alta treaba nu ai? ce vroiai sa-i zic soacrei? tu ce i-ai zice? rolling on the floor

| ombladon a răspuns:

Nuuu,asa am agatat-o eu pe mama ta laughing

| ombladon a răspuns:

Http://www.google.ro/......tp?/imgres succes! pentru comfortul dau, te sfatuiesc sa folosesti si asta http://www.google.ro/......tp?/imgres

| Kazimir explică (pentru ombladon):

Păi văd că tu ești ăla fără treabă care se face de rahat pe aici și tot răspunde și tot răspune... chiar nu observi că toți ți-o trag sus și râd de tine? ȘTIU! Te faci clown și te duci la ăia mici să-i înveți cuvinte urâte (altceva nu știi). Și ca să-l citez pe Ombladon că-mi place de fel, azi v-am luat retardu zilei și m-am căcat pe el. (tu)