| Denisaa a întrebat:

big grinCati pitici avea Cenusareasa?thinking Dau funditzZahappy

Răspuns Câştigător
| Mjdolhfi a răspuns:

Era sa zic 7rolling on the floor. Am uitat ca pitici avea Alba-ca zapadalaughing

19 răspunsuri:
| Evaa a răspuns:

Nici unul laughing
aia era alba ca zapada

| Barajag a răspuns:

Avea pitici la caphee heeNu a avut Cenusareasa pitici, ci Alba ca Zapadabig grin

| mada12 a răspuns:

Cenusareasa?laughing Nici unullaughing

| Rukhsandra a răspuns:

rolling on the floor... cenusareasa na avut niciun pitik rolling on the floor
fundita va rog kiss

| yoshiko a răspuns:

0 nu?

| baru a răspuns:

Sapte Nu vrei sa fi cenusareasa?

| marrr a răspuns:

Cenusareasathinking hmm sa ma gandesc. Daca i-ar fi furat de la Alba-ca-Zapada, ar fi avut 7, desigurbatting eyelashes Si cei 7 pitici ar fi ajutat-o sa scape de cele 3 femei care ii faceau viata un calvar.insa n-a fost asalaughing A ramas doar ea

| Tourniquet a răspuns:

Cenusareasa? Ea nu a avut nici un pitic. Citeste povestea! Alba-ca-Zapada a avut pitici :p. A avut 7 pitici.

| Razvan a răspuns:

Alba ca Zapada avea sapte pitici
Cenusareasa are sasa kai frumoshbatting eyelashes

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Avea de toate: de la ciori la zane magice laughing.

| Elena1234456 a răspuns:

10 pitici pe creier laughing.

| Alice_6278 a răspuns:

Mda mda mda ce intrebare
Poate ca unii nu stiu inca si as vrea sa mentzionez ca Cenu stiuareasa nu a avut nici un pitik ea a avut doar o pereche de pantofi care a pierdut unul si i la intors un printz dar nu un pitik.

big grin big grin big grin big grin big grin

| petroindarkness a răspuns:

laughing niciunul

| AndutzaAndu a răspuns:

7 pitici rolling on the floor

| rex_2081 a răspuns:

Cati pitici vrei tu.

| ╰☆╮Đoℓℓcє ღSwєєтy ˙·٠•♥ a răspuns:

Nu a avut nici un pitic. Avea doar niste Soricei (parca)!
Fundita Te Rog!

| nuku a răspuns:

Vezi daca mama iti citeste povesti inainte de culcare, adormi in timpul povestirii si le incurci.
incearca sa inveti sa citesti povesti singura sau macar uita-te la desene animate si nu mai incurca personajele.
vezi ca pe alba ca zapada nu a mancat-o lupu...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu are!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hello fetitzzo cum poti sa pui o intrebare ca asta,, cati pitici avea cenusereasa'' DOAMNE CE amuznta EJHII invata sa citesti fetitzzo s-au uiate la desene copilooooo cenusereasa avea 0 piticii incurcii povestile haha haha alba ca zapada avea pitici avea 7 tonguetonguetonguetonguePtonguePtonguePtonguetonguetonguetonguetonguetonguetongue: vezii ca esti ...pa-pa-pa iti las si id meu LUMINITAPRINTESIKA PA-PA PWP :_* ps-ps trebuie sa le spun si prietenilor mei...rolling on the floor)

Întrebări similare