Cenusareasa
hmm sa ma gandesc. Daca i-ar fi furat de la Alba-ca-Zapada, ar fi avut 7, desigur
Si cei 7 pitici ar fi ajutat-o sa scape de cele 3 femei care ii faceau viata un calvar.insa n-a fost asa
A ramas doar ea
Cenusareasa? Ea nu a avut nici un pitic. Citeste povestea! Alba-ca-Zapada a avut pitici :p. A avut 7 pitici.
Mda mda mda ce intrebare
Poate ca unii nu stiu inca si as vrea sa mentzionez ca Cenu stiuareasa nu a avut nici un pitik ea a avut doar o pereche de pantofi care a pierdut unul si i la intors un printz dar nu un pitik.
Nu a avut nici un pitic. Avea doar niste Soricei (parca)!
Fundita Te Rog!
Vezi daca mama iti citeste povesti inainte de culcare, adormi in timpul povestirii si le incurci.
incearca sa inveti sa citesti povesti singura sau macar uita-te la desene animate si nu mai incurca personajele.
vezi ca pe alba ca zapada nu a mancat-o lupu...
Hello fetitzzo cum poti sa pui o intrebare ca asta,, cati pitici avea cenusereasa'' DOAMNE CE amuznta EJHII invata sa citesti fetitzzo s-au uiate la desene copilooooo cenusereasa avea 0 piticii incurcii povestile haha haha alba ca zapada avea pitici avea 7 ![]()
![]()
![]()
P
P
P![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
: vezii ca esti ...pa-pa-pa iti las si id meu LUMINITAPRINTESIKA PA-PA PWP :_* ps-ps trebuie sa le spun si prietenilor mei...
)
LisaJulie întreabă: