Problema nu e ca il ridica in slavi...Ci ca nu se prind ca glumele astea au cam expirat de prin 2007...
Pentru ca sunt unii care i-au vazut toate filmele de cand juca cu Bruce Lee.(inclusiv eu).Si merita.
Pentru c-au început retardaţii de pe 9gag cu asta şi s-a molipsit peste tot. Logic, nu numai că 9fag-ii au luat de pe net şi-au adus pe 9gag, ci au luat după şi de pe 9gag alţi retardaţi şi-au pus pe alte site-uri.
:/. Puteai s-o pui la altă categorie.
Şi '' dc '' să nu-l ridicăm în slăvi pă Ciac Noris?
"Ciac"
))...si apropo la care categorie?
Văd că proştii nu se prind de glumă, trebuia să pun în ghilimele ca să înţeleagă şi proştii.
Categoria ''Conversaţie'' ar fi bună, nu crezi? Văd că mintea ta nu merge cum trebuie.
La Beauty & Fashion
.
Ba da' destept mai esti
Merci. Stiam deja.
Cred ca trebuia sa pun in ghilimele cuvantul "destept" ca sa-si dea si prostii seama de ceea ce vroiam sa spun.
Desteptule, mi-am dat seama ce vroiai sa zici. Eram ironic. Dar desteptii ca tine se prind mai greu. Vezi ca nu am pus ghilimele. Inlocuiesti tu cuvantul 'destept' cu altul.Stii tu care.
Stii ce, tu poti sa te certi singur ca eu nu maai am chef sa ma cert cu tine.
Te-ai mai gandit sa mai scrii ceva la raspunsul ala
. Desteptule, eu nici pe atat nu am chef sa ma cert cu tine. Nici nu ti-am zis nimic tie.Tu te-ai bagat in seama ca de obicei.
Pentru ca atunci can Ciac Noris intra in apa el nu se uda, se chucknorizeaza apa.Intelegi?
anonim_4396 întreabă:
LisaJulie întreabă: