anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Deci sunt milionar si deci vreau sa fac un concurs, deci am 500 000 de tricoae marca care pot fi schimbate in orice articol texticol dorit de catre userii castigatori,regulamentul suna cam asa, cine nu mai raspunde 10 zile si nopti la rand ( sa vedem daca are vreunul dintre voi astampar laughing ) castiga 10 tricouri, BEEG atentions,you ar to T/A,okidoki? cine ete demn de mentiune isi petrece sarbatorile de iarna cu parintii, platesc euwinking

Răspuns Câştigător
| MasterOfDisaster a răspuns:

Corect, sa nu te iei de gramatica lui, nu i-ai vazut nickul? Trebuie sa fii dragut!
Si in plus, gramatica nu e deloc importanta.

10 răspunsuri:
| Duucu a răspuns:

Oi fi tu milionar, dar in gramatica deloc.

| MasterOfDisaster a răspuns (pentru Duucu):

Corect, sa nu te iei de gramatica lui, nu i-ai vazut nickul? Trebuie sa fii dragut!
Si in plus, gramatica nu e deloc importanta.

| SimonaNicoletaღ a răspuns:

Ce imagine "bengoasa"!
"Nu ma bag frate"
*-*

| foxsilver a răspuns:

Un tricoooo...U, sau orice texssss... ticol? Hm, un astfel de premiu gasesc pe toate drumurile, si nu trebuie sa ma retin de la nimic, crede-ma!:d
El insusi ar fi onorat sa il port :-p.
...
Ce sa ceri de la un obsedat textual!rolling on the floor

| PorcușorulDeGuineeaV a răspuns:

Am sa mai vad

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

DucuCent, sa nu te iei de gramatica mea ca deci ma infurii, deci ai inteles? ba nene, suntem la trivia /amuzante, care-i faza?

| AnonimuszWss a răspuns:

Ok,ma prefac ca am inteles; sau ca sunt interesat...

| LเttlєNєкo a răspuns:

Deci. Fara deci! Nu ma intereseaza. happy

| Kennziiie a răspuns:

Je le no credo ca poto sa stao atata faro sa vorbesco. Adico abia am capatato acentuo asta italiano. Ploso ca nicio no trebuie sa maio tin conto de gramaticolaughing

| anonim_4396 explică (pentru Kennziiie):

kiss thumbs up, tu stiamo bene ca in questa categoria trebuiamo de radeamo pana cacamo

| Kennziiie a răspuns (pentru anonim_4396):

Exacto!laughing

Întrebări similare