Bună. Sunt Puţ de căruia nu-i pasă nimănui. Dacă nu trimiţi afurisitu'ăsta de mesaj mai departe mă cac curcubee pe nasul tău. Ps : Blestemul durează timp de 4 ore.
Sunt Chupacabra, sau IAmTheSpider, sau cum dracu' ma mai numesc. Trimite acest mesaj la 42 de persoane, dupa care prefa-te panicata. Daca nu trimiti mesajul, o sa-ti pierzi si ultimul fu.ck pe care-l dai...N-am inspiratie
Criminala in serieee da cine esti tu papusa atomica de zici ca Dacă mai postezi căcaturi vin şi te omor. Daca ai asa numele CriminalăăÎnSerieee nu inseamna ca esti una...
Aha, da, foarte interesant. Altceva?
Nimic altceva dragaa.
Fuego, sunt mama ta şi dacă nu trimiţi acest mesaj la cel puţin 56 de persoane îţi ascund globurile şi nu-ţi mai împodobesc bradul doi ani.
Sigur nu vrei sa ma vezi furios fiindca daca incepe fuego sa imi cante sa zis vai de vocea lui
Dacă nu trimiţi acest mesaj la tot globul vei fi nevoită să faci sex cu Justin Bieber... şi s-o laşi însărcintă. Să înceapă chinul!
Buna! Sunt LikeACandy, daca nu trimiti ca.catl asta de mesaj la 5000 de persoane vei fi omorat de Pedobear pentru ca esti prea batran...
Nu ma crezi? Google me ![]()
Azi chiar nu am inspiratie Sorry
Bună, Fuego, sunt bradul tău. Dacă o mai pui pe mă-ta să mă împodobească o singură dată, vin și te killeresc în 47 de zile.
LisaJulie întreabă: