| ღღpufarineeღღ a întrebat:

Deci va rog frumos nu as vrea sa vi se intemple asta...

Bună, sunt Fuego, azi împlinesc 27 de ani de când am lansat primul cantec. Dacă nu trimiţi acest sms la alte 2000 de persoane o sa organizez un concert cu impodobeste mama bradu si eu iarna nu dorm şi dacă nu crezi du-te pe google şi scrie Fuego Eurovision, o fată nu a băgat în seamă acest mesaj şi după 20 de zile i-am facut un concert eu iarna nu dorm si impodobeste mama bradu de a facut atac de corason!
rolling on the floorrolling on the floorrolling on the floor

Răspuns Câştigător
| Brâncuşi a răspuns:

Ooo LMA Fuego, sa cresti marehappy Tu si bradul Mamei:X.

18 răspunsuri:
| Puţifer a răspuns:

Bună. Sunt Puţ de căruia nu-i pasă nimănui. Dacă nu trimiţi afurisitu'ăsta de mesaj mai departe mă cac curcubee pe nasul tău. Ps : Blestemul durează timp de 4 ore.

| CriminalăÎnSerie a răspuns:

Dacă mai postezi căcaturi vin şi te omor.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Right...

| AikkoxD a răspuns:

Nu.

| PotcaPădurii a răspuns:

Sunt Chupacabra, sau IAmTheSpider, sau cum dracu' ma mai numesc. Trimite acest mesaj la 42 de persoane, dupa care prefa-te panicata. Daca nu trimiti mesajul, o sa-ti pierzi si ultimul fu.ck pe care-l dai...N-am inspiratie

| Ţăpeşu a răspuns:

Dacă nu trimiţi acest mesaj la tot globul vei fi nevoită să faci sex cu Justin Bieber... şi s-o laşi însărcintă. Să înceapă chinul!

| LikeACandyxD a răspuns:

Buna! Sunt LikeACandy, daca nu trimiti ca.catl asta de mesaj la 5000 de persoane vei fi omorat de Pedobear pentru ca esti prea batran...
Nu ma crezi? Google me devil
Azi chiar nu am inspiratie Sorry big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O si, nu o sa mor mi-am luat dopuri in urechi

| Aneurysm a răspuns:

Bradul ma-tii...

| umbrax a răspuns:

Sigur nu vrei sa ma vezi furios fiindca daca incepe fuego sa imi cante sa zis vai de vocea lui

| betsy a răspuns:

Fuego, sunt mama ta şi dacă nu trimiţi acest mesaj la cel puţin 56 de persoane îţi ascund globurile şi nu-ţi mai împodobesc bradul doi ani.

| ir3al a răspuns (pentru betsy):

laughinglaughingbravo, este tarerolling on the floor

| Matei_Rodica_1997 a răspuns:

laughing sa-l imbodobeasca....lasa-l...

| Zooeyy a răspuns (pentru CriminalăÎnSerie):

Criminala in serieee da cine esti tu papusa atomica de zici ca Dacă mai postezi căcaturi vin şi te omor. Daca ai asa numele CriminalăăÎnSerieee nu inseamna ca esti una...

| Matei_Rodica_1997 a răspuns:

Lasa-l... ca iarna nu doarme ca impodobeste bradullaughing

| CriminalăÎnSerie a răspuns (pentru Zooeyy):

Aha, da, foarte interesant. Altceva?batting eyelashes

| MisterToast a răspuns:

Bună, Fuego, sunt bradul tău. Dacă o mai pui pe mă-ta să mă împodobească o singură dată, vin și te killeresc în 47 de zile.

| Zooeyy a răspuns (pentru CriminalăÎnSerie):

Nimic altceva dragaa.batting eyelashes