Păi,fiind la filo, e clar că nimeni nu e atent.Și mai am și o profă adormită...
O placere, dreptunghiuri in forma de romb, unghiuri care-s congruente, desi au vreo douaj'de grade diferenta, injuraturi implicand bagarea intregului in fractie, opus, care in loc sa fie opus, e invers si mult iubita mea, Suma lui Gauss, fara de care n-as fi invatat sa injur cu adevarat.
Pai noi, la ora de mate :
45 % scriem pe caiete si suntem atenti la Tabla
2 % se joaca pe telefon si ii doare in cot de explicatii
20 % scriu dar mai si palavragesc cu colegii de banca
6 % fac vaci pe caiet pe care scriu "Profa de franceza" si "Profu de fizica"
25% imbina toate caracteristicile de mai sus
17 % sunt pârâtorii, feţe de dihor sau cum vrei tu sa le zici
exemplu : Doamna, Vasile se joaca pe telefon si nici nu a scris nimic
Doamna, zice-tii, va rog lui Vlad sa vorbeasca mai incet, ca nu ma pot concentra blabla
Chestia cu vacile e penala!
Imi amintesc fiecare ora de matematica creta scrisa proofund in tabla parca ar fi fost vineri si parca totul se repeta din nou si din nou.31 de elevi 29 de 4... ceilanti au luat 5.Doamnea profesoara este respectata de bilutele de hartie infipte cam peste tot.Cam asa este ora de matematica
Dar stai.tu vrei in cateva cuvinte
Ora care ucide cu desavarsire copilaria
Matematica=Apocalipsa!
Sincer nu stiu dc exista matematica! Pur si simplu nu o inteleg! Mi se pare o tampenie...Si ma enrv rau
Dar...in fine trebuie sa invat matematica daca vreau sa ajung cv in viata.Totusi nu-s obisnuit sa invat cv ce nu-mi plc
Adica fii serios pana si coreana mi se pare mai usoara ca matematica.O aberatiie totala. Dupa parerea mea matematica=iad.Totusi avm si faze amuzante la metematica
Ehh da asta e alta poveste
Imi aduci aminte de materia chinuitoare din liceu, probabil ti-ai propus asta.
La inceputul orelor pictam, barfeam in soapta cu colega iar catre final, ma ceream la baie pentru a nu iesi la tabla. Era un hobby sa pictez la ora de mate.
Si cam atat.
Clasa a 12-a, visam cai verzi pepereti si deodata ma trezesc strigat
-Ghita, te rog sa continui. La care eu m-am ridicat repede si zic increzator
- De-as avea o porumbita, cu chip alb de copilita, copilita blandisoara, ca o zi de primavara...
Toata clasa se tavalea pe jos de ras (nu mai zic de porfa de mate ) numai eu ma uitam mirat la ei de parca eram din alta galaxie
Dupa ore am avut parte de un vast interogatoriu din partea profesoarei de matematici
Mai sunt doar 30 de minute, mai sunt doar 29 de minute, mai sunt doar 28 de minute, mai sunt doar 27 de minute...mai sunt doar 6 minute, mai sunt doar 5 minute, mai sunt doar 4 minute, mai sunt doar 3 minute pana la pauza...si asa o tineam toata ora in mintea mea, numai cu ochii pe ceas! Iar atunci cand aflam ca am de fapt 2 ore de mate (una dupa alta) si ca virgula chinul continua eram ceva in genul "AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA.(iar dupa cu o voce calma dar ingrozita in acelasi timp) "si acum va rog sa ma scuza-ti politicos insa cred ca am sa ma duc sa ma mai arunc putin de la balcon aaa adica sa iau putin aer; sorry! my bad."Amen!
Bă, sincer, mie îmi place ora de matematică, și fizica. La celelalte ore mă plictisesc de îmi vine să mă arunc pe geam.
Descrierea: Minunată, nemaipomenită...
Mi-am gasit cel mai bun prieten
eu m-am indragostit de matematica si nu mai pot de dorul ei ![]()
Prima oră de matematică dintr-a 12 -a, asta e singura care mi-a rămas în minte.
Domn' profesor(''foarte coerent în exprimare, ca-ntotdeauna''):Aaa.da, clasa 12 C se pare că...daa...aşa... începem şcoala aşa, şi înţelegeţi voi, daa...nuu? aaa...dar am început mai devreme, nu cum ne-am aşteptat noi aşaa, în sfârşit aşa că vreau, uitaţi aici ce vreau, da, vreau să învăţăm să facem şi noi o.o..oo.ooo.o clasă bună aşa în general, da! În sfârşit, titlu mic din stânga:Recapitulare.
-Cat e ceasul? Ma plictisesc de mor. Ai o guma? Ce zice aia? Nu inteleg nimic! A zis cumva ca adunam prin scadere? Sa nu ma intrebe pe mine te rooog! E fara 15? Inca 5 minute... daca ne tine in pauza ma tai cu lama.
Violatori de minti (profii de mate), Ceasul(tanara speranta)bilutele de hartie infipte in fundul profului, avioane de hartie, SMS-uri, coleg basinos, ah vai... burta... Cum se calculeaza un triunghi patrulater cu 1000 de laturi ovale(in mintea mea ziceam ovare), distractie totala cand profu s-a lovit cu capu de usa si a uitat ca usa era incuiata(copii se prefaceau ca le este rau si ne deranjau in ora), gume de mestecat, iti vine sa te dai cu capu de pereti cand te scoate la tabla si exercitiu arata asa
5 la a 12 *326418642871la 87686786787686786787)+ hgjkhgsdjkhfsdjkhs(unde jkghdkjgfkghsdkfshdfkjs nr naturale)=
Ok, gluma ca gluma dar acum pe bune...nu e vina lor ca voi nu puteti pricepe o iota din ce spune + de asta ei traiesc de pe urma unu-i salariu de *** incercand sa va invete si pe voi ceva ca na acum mai avem nevoie si de matematica in viata sa stim (exista cate putina matematica in orice daca stai sa te gandesti bine), o sa mai cresti si o sa intelegi ca nu-I chiar asa usor sa fi adult cu responsabilitati pe umerii tai si mai ales cand esti nevoit sa te conformezi la un salariu de *** (desi in general se spune ca e bine sa fi maleabil).
Stiu asta. Dar de ce ne chinuie cu exercitii de *** ca oricum o sa folosim doar tabla inmultirii si adunari si scaderi
Hmmmm....Intră profesorul pe uşă, copiii stând pe bănci si catedră, se gândeşte să ne dea un test. Fără " Bună ziua ", ci doar : Scoateţi o foaie de hârtie. Spunând întruna " Bineînţeles " şi enervându-mă pe mine la culme cu miştocăria lui. Cerând un şerveţel, că fără el " nu poate scrie la tablă ". 15 Minute timp total pentru test.
Apropo, asta a fost prima oră!
Stau şi mă holbez la tablă şi mă tot gândesc ce limbi străine o scris acolo. Am şi o tâmpită de profă care ne face proşti, handicapaţi etc. (bine că se da ea deşteaptă, tu-o-n gât)
Faci cumva istorie cu Uzzy din B.U.G. Mafia?
Nu,cu un moş senil.
Nu prea stiu...profu' e putin putin tralala...trecem de la o stare la alta..de la ras la plans(foarte multe sentimente)
Noi. Prima ora din clasa a 9-a: eram toti in clasa, bine si frumos (aveam 2 ore in ziua aia, pff, ce plictiseala) si ne miram. Era o liniste... Si cand colo incepe sa puta prin clasa de am lasat toata ora geamurile deschise si tot nu a iesit mirosul partului! Si profa de mate: "cat de nesimtit poti sa fii ca sa tragi parturi si in ora de mate?!" si noi nu mai puteam de ras. Haha.
Pai, profu nostru e cam rautacios foarte sever.Prima ora a fost cam asa: Incepe ora ne explica el ceva prostii apoi facem Recapitulare (eu ziceam ca ii usor) dar profu ma scoate la tabla stau acolo jumatate de ora apoi ma duc in banca si numar cai verzi pe pereti. In general asa-i dar Ne da teme foarte multe!
Domnu meu profesor zici ca e mort de 5 luni...![]()
![]()
Ar fi o mascota buna pentru halloween... Sar speria toti de el.
PUNCT. Priveste categoria
L I K E ____ U S!
LisaJulie întreabă: