| DaVà a întrebat:

Dupa cum stiu toti cocalarii, si "mafiotii", BUG are o piesa, care se cheama "Ti-o dau la m**e", lucru care m-a deranjat, observandu-se ca este copiata de pe piesa lui Ombladon "La m**e". Poate la prima vedere nu e nicio legatura intre cele doua piese, dar cine le-a ascultat, isi da rapid seama. Bun, asta m-a deranjat, asa ca am comentat pe canalul lor, la cateva piese, inclusiv asta. A doua zi cand am vrut sa verific cati mafioti vin peste mine in casa, observ ca utilizatorul "bubmafia" m-a blocat si nu mai am dreptul sa comentez la video-urile lor.
Este atat de deranjant adevarul sau o opinie? Tre sa ma blocheze? Nici nu pot sa ma pregatesc pentru toti mafiotii care trebuie sa vine dupa minesad

11 răspunsuri:
Apache
| Apache a răspuns:

Ai grija omule astia sunt mafioti adevarati... poate chiar o sa iti lase o injuratura pe channel :O

| DaVà explică (pentru Apache):

Hahahahaaaa.Vad ca BaiatFinutTzZ1999 mi-a transmis ca e la scoala de politie, si stie sa foloseasca bine arma.Sa ma sperii sau sa fac infarct?

| Musique a răspuns:

Pă cine faci cocalar, arici ce eşti?

| AikkoxD a răspuns:

Care vă băgaţi la bătaie? (dau seminţe)

| AlinaaAli a răspuns:

De ce mai cer pareri daca ii doare adevarul, nu inteleg. Se intampla asta peste tot, toata lumea vrea adevarul, insa, atunci cand spui adevarul, se supara si ii doare.
Eu zic sa te pregatesti de macel, cumpara-ti o mitraliera si fi gata sa ii ciuruiesti, ca nu se stie cand ajung peste tine laughing

| CriminalăÎnSerie a răspuns:

Poate de ciudă, îţi blochează şi contul pe TPU.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Adevărul întotdeauna doare când nu ai dreptate.
Vin eu să te ajut, am învăţat stilul Fung fu--thai. Îi bat pe toţi, să moară mamele lor, de nu fac asta.
La naiba, trebuie să plec să-mi iau pastilele de super putere la fu--thai, ne vedem diseară când va fi super benză.

| Denis777 a răspuns:

Pentru ce ai facut o sa arzi in iad asculta la mafiotii care ti-au pus gand rau! Nu iti dai seama ca in ziua de azi noi rasa umana nu mai avem drepururi cenzura, acta, etc. ne iau toate drepturile mai ales la libera exprimare ma bucur ca sunte in urma cam cu tot, mafia sa comercializat se vede clar nu sunt la fel de "grei" ca parazitii cum zicea cine zicea parazitii de ce nu au loc pe radio nu au bani sau sunt prea grei? si e un motiv deosebit sa te superi pe parazitii cand cheloo a bagat 20 de cm in propriul tau oraslaughing

| FelieDePaineArsa a răspuns:

Iesi din casă... ia-ți pistoalele..ca o sa fie măcel!

| nsǝdǝʇ a răspuns:

Daca is frecangii ce sa le faci? Nic Parazitii nu mai am chef sa ascult de cand am auzit ca la Festivalu Berii Cheloo si-a bagat **** in orasul meu.

| DaVà explică (pentru nsǝdǝʇ):

A fost festivalul Ursus in Tecuci si n-a fost in Galati? Dafuq ma?