Ai grija omule astia sunt mafioti adevarati... poate chiar o sa iti lase o injuratura pe channel :O
De ce mai cer pareri daca ii doare adevarul, nu inteleg. Se intampla asta peste tot, toata lumea vrea adevarul, insa, atunci cand spui adevarul, se supara si ii doare.
Eu zic sa te pregatesti de macel, cumpara-ti o mitraliera si fi gata sa ii ciuruiesti, ca nu se stie cand ajung peste tine
Pentru ce ai facut o sa arzi in iad asculta la mafiotii care ti-au pus gand rau! Nu iti dai seama ca in ziua de azi noi rasa umana nu mai avem drepururi cenzura, acta, etc. ne iau toate drepturile mai ales la libera exprimare ma bucur ca sunte in urma cam cu tot, mafia sa comercializat se vede clar nu sunt la fel de "grei" ca parazitii cum zicea cine zicea parazitii de ce nu au loc pe radio nu au bani sau sunt prea grei? si e un motiv deosebit sa te superi pe parazitii cand cheloo a bagat 20 de cm in propriul tau oras
Daca is frecangii ce sa le faci? Nic Parazitii nu mai am chef sa ascult de cand am auzit ca la Festivalu Berii Cheloo si-a bagat **** in orasul meu.
LisaJulie întreabă: