| by3nkwtssa a întrebat:

Fetelorlaughingva iubiti ciclul?rolling on the floorsper sa nu ziceti ca sunt batuta-n cap dar...chiar n-am ce facelaughingeu una mi-l iubesckiss...

15 răspunsuri:
| anad a răspuns:

Nu, dar, daca tu asa afirmi, te pot sfatui sa ai grija sa-ti faci rezerva serioasa de prezervative?!

| cristi202 a răspuns:

Il iubesti ca iti vine, nu? Ca de n-ar veniiwinkinghappy... Ar veni altceva, pampersi, plapumioare, plinsete, si tot tacimul...happyhappyhappy Lasa ca o sa vina si timpul cind nu il vei mai iubi. Maritata fiind, si dorindu-ti copil, vei dori ziua in care macar sa intirzie, ca sa iti dea sperantahappy.

| Razvan a răspuns:

rolling on the floorrolling on the floorrolling on the floor
Mi-a scapat cafeaua pe tastaturasurprise

| madia a răspuns:

Cred ca e prima ora cand iti vine, si de aceea esti fericita! laughing
o sa vezi mai incolo ce,, fain,, e! pfff

| Andutsaa a răspuns:

Clar nuuulaughingnu il iubesc deloclaughingVorba lu` Pastilutza, vine chiar cand nu trebuielaughingEu luna trecuta am fost plecata in Italia si mi-a venit chiar a 2-a zi...si sa stau aproape o saptamana fara sa merg la piscina, plaje, etc... e nasol raulaughing

| Libelle a răspuns:

Eu plictisita de tot pe-aici zic sa dau la trivia/amuzante, poate gasesc ceva interesantt, si nu imi vine sa cred...

cum naibii... te-ai gandit mult la intrebarea asta?
probabil de-abia ti-a venit de il iubesti asa mult ca altfel nu imi explic.
sincer...eu detest zilele alea, de-abia ma misc.

| fluturas a răspuns:

Ciclul da, menstruatia nu tongue
din cate stiu eu sunt 2 lucruri diferite tongue

daca te gandesti la menstruatie, da, eu mi-o iubesc ff mult love struck love struck
o strang in brate toata ziua love struck laughingrolling on the floor asa imi este de draga love struck love struck mai ales cand am edu si ma simt rau si nu am nici'un chef love struck laughing

| Rukhsandra a răspuns:

NUU... e chiar un chin - mai ales cand ma doare burtawinking
Ce bine e de baieti...

| Simona a răspuns:

Probabil erai pe muchie de cutit. daca nu vine (o incurc)...nici mie nu-mi place. dar nu avem ce face, nu?
oricum tare intrebarea

| ;x^..::pasTiluTza`))::...:x:x a răspuns:

laughingrolling on the floorvad bine?laughingrolling on the floor
NU
categooric nu!
vine numai cand vreau sa ma duc si eu la mare sau la piscina...si cand vreau sa ies cu prietenii...
Pe mine una ma omoara!
Fac cu nervii numai cand ma gandesc ca mai am 2 zile si trebuie sa`mi vina, deci tot programul mi`l f*** timp de 3-4 zile~x(

| Pusky3 a răspuns:

Eheeeeeee daca l as prinde i as da cu ceva in caplaughingda e bine ca ma tine decat 2 zile si jumalaughing

| AndreeaaaaX a răspuns:

Mda eu in momentu asta am cicluuu

Si nu nu il iubesc!

Apropo tu de ce ti`l iubesti?:-s

| Oanny a răspuns:

@onutzu esti tarelaughing. Iar despre intrebarea ta...NUUUU!laughing

| Paatricia93 a răspuns:

Pe mine mai mult ma streseaza laughing, cel putin vara ca in timpul scolii scap de educatzie laughing

| kymy a răspuns:

Nu