| FucktheSystem a întrebat:

Frumos, fanii JB ataca cred ca copilul asta e vitoarea Lady J. Ce parere aveti?

"JustinBieberIsMylover a răspuns:
@LadyJ : Nu o baga in seama pe cretina asta de FuckTheSystem sunt sigura ac ea a facut contul ala, idioata dracu."

Si in alte comentraii zicea ca ea nu se ia de "haitari". Jenat, astia trebuie omorati de mici.

Răspuns Câştigător
| Työlki a răspuns:

"Tyolki a răspuns:

@FuckTheSystem: Nu o baga in seama pe cretina asta de JustinBieberIsMylover sunt sigura ac ea a facut contul ala, idioata dracu."

13 răspunsuri:
| Comeandtellmesomething a răspuns:

@FucktheSystem... @xPuştoaică are dreptate! Ne-am saturat de atatea intrebari despre Gaystin si Lady J.Cat despre animalele lui nu e vina noastra ca nu au fost batuti de mici.Nu ne pasa de ce au zis sau ce au facut... vrem doar sa plece sau sa nu ne mai bombardeze cu intrebari si raspunsuri de *****

Draga @FucktheSystem...Ce legatura are? Recunosc...am pus si eu intrebari cu ala. Si intrebarile au fost puse inainte de circul asta cu Justin nu stiu cum.Si bine macar ca nu am continuat! Si sincer nici nu am prea inteles ce ai scris tu in intrebare.

@FucktheSystem E mare diferenta intre 4 si 2 ...Si ce sa inteleg eu din intrebarea asta?

@FucktheSystem eu ma refeream la intrebarea despre fanii lui Justin...

@FucktheSystem mda, hai s-o lasam balta, nu are rost.Adica,ne certam pentru nimic oh go on, in loc sa ne ocupam de animalele lui Justin si sa readucem T/A la ce-a fost odata.Ar trebui sa fim uniti.Scuza-ma...nu te-ai suparat nu?

| FucktheSystem explică:

@xPuştoaicăÎlPlacePeComeandtellmesomething : Uite pentru ca asa vreau eu sa contina. Probleme baby? daca da nu imi pasa deci nu te obosii sa dai replay.

| FucktheSystem explică:

@Comeandtellmesomethin: Nu cred ca esti in masura sa comentezi tinand cont ca la o prima vedere ai 4 intrebari cu Justin Bieber [ or fi si mai multe dar eu zic ce am vazut asa in trecat] si eu am doar 2. Si cred ca am zis totul cu asta, spiritul de turma este inevitabil " e cul sa nu suporti intrebari pe o anumita tema".

| FucktheSystem explică:

@Comeandtellmesomething, @xPuştoaicăÎlPlacePeComeandtellmesomething
Ce sa inteleg ca toti ati avut voie sa puneti "n" intrebari pe tema asta si ca eu pun 2 la momentul nepotrivit exagerez, nu?

| FucktheSystem explică:

Nu am zis Comeandtellmesomething a avut voie sa puna 4 si eu doar 2. Ma refer in general "n" poate sa fie orice numar mai mare ca 2, ideea fiind ca toti ati pus intrebari pe vreme cand era cool de acum cand nu mai este cool sa pui intrebari pe tema asta toti comentati ca va ingrozeste cand vedeti o intrebare cu tema asta.Adica la voi totul tine de moda, ultima intrebare pe tema asta ai pus-o acum o saptamana is o zi, acum peste o saptama si o zi nu mai este la moda sa pui intrebari din astea ci este la mod sa comentam fata de cei care le pun, ce cool, nu?

| FucktheSystem explică:

@Comeandtellmesomething, dupa cum observi este in categoria T/A, deci ideea era sa ne amuzam impreuna de prostia fetitei asteaia nu sa ne certam dar discutia a denaturat.

| FucktheSystem explică:

@Comeandtellmesomething : Nope, nici o suparare. happy

| レクス a răspuns:

De ce trebuie ca fiecare intrebare sa contina:LadyJ,ILoveBieber, Justin Bieber, etc,?:-l

| レクス a răspuns:

@FucktheSystem...Ooo,bla bla bla.Asta am auzit din tot ce ai zis tu.De ce sa continuam cu "razboiul" asta? Si totusi.ce are daca are intrebari(@Comeandtellmesomething)? Pana la urma,toti am avut.O data,de doua,de trei,de patru ori, chiar de cinci...dar, la un moment dat au devenit enervantestraight face