| BiiBiia a întrebat:

Hei, buna lasati un banc amuzant, sau glume si eu dau funda la raspunsulcel pai amuzant.

11 răspunsuri:
| Bondarel99 a răspuns:

Un politist patrula. Vine un copil si-i zice
-Nenea politistu'!
-Da.
-Cat e ceasul!
-2:45!
-La 3 fix sa ma pupi in fund...
Si fuge. Politistul alearga dupa el. Dupa un colt da de un ofiter superior.
-Unde alergi asa, mai Ioane?
-Un nesimtit de copil a venit si mi-a zis sa-l pup in fund la 3.
-Da' e abia 2:45, nu te grabi asa tare ca mai ai timp!

Sotul ei o conduce la aeroport si ii ureaza "Drum bun!" Sotia ii multumeste si il intreaba ce vrea sa-i aduca. Sotul rade si spune ca vrea o italianca. Femeia a tacut si a plecat. Peste doua saptamani sotul se duce sa o ia de la aeroport si o intreaba cum a fost calatoria. Apoi intreaba ce s-a intamplat cu cadoul lui. Ea il intreaba:"Ce cadou?" "Cel pe care ti l-am cerut! O italianca!" "O, acela.", a raspuns ea. "Am facut tot ce am putut, acum trebuie sa asteptam noua luni sa vedem daca e fata."big grin

Bulă nedumerit după şcoală îşi întreabă tatăl:
- Tata, care este diferenţa dintre prosperitate şi criză? Întreabă Bulă.
- E simplu, Bulă. Prosperitate înseamnă Mercedes, şampanie, vilă la Snagov, amantă. Criza înseamnă metrou, sifon, garsonieră în Ferentari, mă-ta.

| SimonaCristina a răspuns:

De ce dinamovistii isi bat copii de Craciun?
Pentru ca merg cu Steaua... rolling on the floor FUNDA?

| W3R4 a răspuns (pentru ஜÐαɾκPαɳteɾஜ):

La fel cum ţi-a plăcut şi oiţa mea, nu? straight face
Aşa-s ăştia care vor atenţie!

| BiiBiia explică:

Da. Ok

| WebMasta a răspuns:

Tatal lui Bula isi admira "socoteala" in oglinda. Atuncea venise Bula alergand, aluneca, da cand sa cada se prinse de "socoteala" lu tac-su. Atuncea tac-su ii zice "Vezi, Bula, daca era mama ta acu erai cu capu spart!"

| Bmk_Älex_1992 a răspuns:

Heii papusa happy Asta e mersul tau sau doar iti bati joc de asfalt? big grin

| BiiBiia explică (pentru Bmk_Älex_1992):

laughing laughing laughing laughing. rolling on the floor rolling on the floor rolling on the floor Hai ca asta e tare. Pe bune

| Dimka1998 a răspuns:

Buna..Iti spun eu 2 bancuri bune big grin ::
cade un avion in cimitir ...peste ceva timp politia gaseste.500 de cadavre in cimitir.laughing
al doilea:
un om sarac..nu mai avea cu e sa intretina familia asah ca se duce la prut sa se inece. ajunge omul arunca fringhia pe o salcie si sare in apa ...la un moment dat ..se rupe fringhiaa laughing omul cade in apa si inoata pina la mal ..cind iese din apa spune :
cu sinucisul asta poti sa te ineci rolling on the floor

Întrebări similare