Buna..Iti spun eu 2 bancuri bune
::
cade un avion in cimitir ...peste ceva timp politia gaseste.500 de cadavre in cimitir.
al doilea:
un om sarac..nu mai avea cu e sa intretina familia asah ca se duce la prut sa se inece. ajunge omul arunca fringhia pe o salcie si sare in apa ...la un moment dat ..se rupe fringhiaa
omul cade in apa si inoata pina la mal ..cind iese din apa spune :
cu sinucisul asta poti sa te ineci
Un politist patrula. Vine un copil si-i zice
-Nenea politistu'!
-Da.
-Cat e ceasul!
-2:45!
-La 3 fix sa ma pupi in fund...
Si fuge. Politistul alearga dupa el. Dupa un colt da de un ofiter superior.
-Unde alergi asa, mai Ioane?
-Un nesimtit de copil a venit si mi-a zis sa-l pup in fund la 3.
-Da' e abia 2:45, nu te grabi asa tare ca mai ai timp!
Sotul ei o conduce la aeroport si ii ureaza "Drum bun!" Sotia ii multumeste si il intreaba ce vrea sa-i aduca. Sotul rade si spune ca vrea o italianca. Femeia a tacut si a plecat. Peste doua saptamani sotul se duce sa o ia de la aeroport si o intreaba cum a fost calatoria. Apoi intreaba ce s-a intamplat cu cadoul lui. Ea il intreaba:"Ce cadou?" "Cel pe care ti l-am cerut! O italianca!" "O, acela.", a raspuns ea. "Am facut tot ce am putut, acum trebuie sa asteptam noua luni sa vedem daca e fata."![]()
Bulă nedumerit după şcoală îşi întreabă tatăl:
- Tata, care este diferenţa dintre prosperitate şi criză? Întreabă Bulă.
- E simplu, Bulă. Prosperitate înseamnă Mercedes, şampanie, vilă la Snagov, amantă. Criza înseamnă metrou, sifon, garsonieră în Ferentari, mă-ta.
De ce dinamovistii isi bat copii de Craciun?
Pentru ca merg cu Steaua...
FUNDA?
Tatal lui Bula isi admira "socoteala" in oglinda. Atuncea venise Bula alergand, aluneca, da cand sa cada se prinse de "socoteala" lu tac-su. Atuncea tac-su ii zice "Vezi, Bula, daca era mama ta acu erai cu capu spart!"
La fel cum ţi-a plăcut şi oiţa mea, nu? ![]()
Aşa-s ăştia care vor atenţie!
anonim_4396 întreabă:
LisaJulie întreabă: