Da, m-am mai gandit la asta.
De fiecare data cand am mai vazut intrebarea asta la T/A si pe net.Si asta s-a intamplat de foarte multe ori.
Si eu care credeam ca hamsterii sunt inofensivi.
Oooh,te înșeli amarnic!
Ti-ai pus vreodata intrebarea "Da' oare, oamenii astia responsabili, independenti au concediu, sau putrezesc in non-stop"?
=) Adevarat DogMenX mda...Noaptea umbla multi nebuni. Si nu cred ca ai vrea sa intre peste o gagica bunaa :X un obsedat sexual
Pai vanzatorii aia saracii nu stau toata ziua numa' in magazin! ![]()
Se mai duc si ei,de exemplu,la chioscul de langa ei, sa mai schimbe o bancnota, se mai duc la baie, si cum a spus DoGMenX, cine stie ce nebun intra peste vanzator cand e...in plina actiune! ![]()
La 6? Esti deja invechit
eu la 4
Sunt fată. Şi chiar nu mă mai gândisem de mult timp de ce magazinele non-stop sunt închise din când în când. E bun şi T/A la ceva. Sau poate nu.
Invechita * [ scuze
]. Este bun da
Nici nu stiu de ce naiba te-ai mai deranjat sa raspunzi.
Eu? Obsedata de Bieber?
Never. [ dorinta mea suprema, sa-l vad pe Bieber spanzurat in balconul meu
]
Cat despre Naruto si Japonia nu pot spune ca sunt obsedata ci doar ca imi place, sau e ilegal cumva si nu stiam eu?
Eu,
pupulara? Sau sa vreau sa fiu asa ceva [ scuza-ma cred ca ma confunzi cu a mea vara
]
De slabit nu am nevoie [ iarasi ma confunzi cu varamea ]
Iar la faza cu " si alte intrebari stupide tipice unei fetite de 11-12 ani." la asta chiar ca ai nimerit-o prost, nici numai are rost sa-mi pierd timpu' cu asemenea cârpa. Nu aveam chef sa ma cert cu nimeni mai ales cu o stupida ca tine cu niste conceptii smintite avand in vedere ca acum m-am trezit.
[ asta a fost tot ce vroiam sa zic si numai amm ce comenta la adresa ta ]
O zi buna!
LisaJulie întreabă: