Hmm
Un unicorn care fumeaza un joint calarea pe o chiftea cu un tatuaj pe buca.
Deseneaz-o pe loveGayImputit mancand balega` lu reposatu` cand vine vorba de fani si vizualizari:-J! Poti sa faci asta?
Desenează o zână canibală cu gheare de demon şi îi curg curcubee din urechi şi din nas îi curge maioneză.
Deseneaza un urs de plus care sta pe un dulat in timp ce ce ¨tine de mana o papusa barbi fara un ochi.Eu am incercat sa desenez si mi-a reusit cat de cat.Tie cum iti iese?
I have an ideea :o
Sa iti faci fata ta iar corpul sa fie a lui Chuck Norris, unde te lupti cu Gogu.
Un pirat fioros cu frizura afro avand un papagal curcubitaceu (wtf?) pe umar, ce se afla intr-un salon ca sa i se faca mani/pedichiura, ca apoi sa-i fie desenate pe unghiile de 10 cm fetitele powerpuff goale.
Asta-i schiţa pentru Songs http://i.imgur.com/JarXx.jpg Probabil o să-i fac un inking decent mai târziu şi o să fac chestia aia să arate ca o chiftea. Probabil. Unicornul are buttchin 8D
O fetiţă powerpuff călare pe un unicorn care ascultă manele, gârâie şi pute a grătar şi spune că e vegetariană.
Mereu mi-am dorit sa mi se deseneze o tenie cu ochelari de soare, pe luna, mancand branza cu rosii intr-un lan de marijuana si Bon Jovi fredonand in background.
Awesome Mufla.
*ii straluecesc ochii*
Stie careva cum pot sa ii dau EPIC vot la postul cu desenul lui Mufla?
Fa o luna care se... cu pamantul
infine pentru mine a fost amuzant oarecum.
Deseneaza-i pe aia doi de la tine din avatar facand asta intr-o ferma si imprejur sunt cai ce ii urmaresc (caii vor purta ochelari 3d ) okay? :*
Sooooo... m-am luat cu alte treburi şi cam asta a fost tot pă ziua de azi. Cred că mâine îl fac pe-al lui epurilă şi văd eu ce mai aleg. 'night, guys.
Deseneaza pe una care sta cu picioarele cracanate pe sina de tren, asteptand sa vina trenul sa o.stii tu ce urmeaza, nu?
LisaJulie întreabă: