| cristina31 a întrebat:

Hey:*Imi puteti spune niste intamplari amuzante:XCea mai buna primeste funda:*

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai intamplare amuzanta sa ma gandesc: a da nu stiu daca e amuzanta da eu nu mai puteam de ras: prietena mea e un pic mai nebuneatica si eram de servici la scoala si stateam numai noi 2 in clasa pe restul iau scos profesori de servici afara in curte si jucam carti cu alex(prietena) pe pedepte aveam de facut 20 de flotari si 20 geneoflectiuni si eu am pierdut si aveam de facut si am facu 15 si n-am mai putut si alex s-a oferit sa ma ajute la floteri s-a pus peste mine si cand trebuia sa ma ridic ea ma tragea in sus sti si eu m-am lasat cu putere in jos si o cazut peste mine am zis sa se dea jos statea intinsa pe spatele meu si eu pe parchet si am stat asa 15 minute si am inceput sa spnem bancuri povesti cu ea peste mine si cand au intreat colegi in clasa le-am zis so ridice de pe mine si ea se tinea ca scaiu de mine si nau pututo deslipi de mine si o venit profa atata am avut naroc co venit singura profa buna din scoala care e glumeata si stie de glume e mai de o varsta cu noi nae numai 19 ani si am scapat cu o sperietura sdravana

| AVRILavigne1000 a răspuns:

Pai... aveam cand eram mai mica o bicicleta cu care ma plimbam cu ea prin camera si am cazut dupa ea si am dat cu capu de pat si dupa zic eu "cine a pus patul aici?„
am fost la munte si am stat langa un rau dar curgea incetisor si o verisoara de-a mea mai mica s-a dus langa rau si a cazut in el apoi oricum a trebuit sa mearga in chiloti acasa(bine aveam masina).
ăăăăă aha eram singura acasa in Italia si mama la servici si ma apuc eu copil de 9 ani sa fac un pat de 1, 90 frumos.incep a cazut pe mine cearceaf patura tot ce era pe pat! am facut patul cu greu si m-am spalat p maini treaba e ca dupa am lasat robinetul deschis...bine ca mi-am dat seama repede ca trebuia sa invat sa innot.

| SilentJoker a răspuns:

Intr-a 9 a ne-a venit noua o ideea sa ii punem lipici la profa de fizica pe scaun, un drac de baba, numai in 5 si 6 am tinut-o laughing. Nu stiu ce unde dracu au luat astia lipiciu ca era buuun, da bun lipici big grin. Si se pune asta, sta acolo vreo 15 min, ras, panarama in clasa aia si numai cand se ridica... Sa zicem k unele lucruri nu vrei sa le vezi, alb pe pantaloni si s-au fost si rupt, panarama acolo. Dracu de baba, nici de epilat nu a auzit!