Uite ca uitasem
colegul meu de banca a zis ca ii picase pixul jos, si mia desfacut siretul de la adidasi si ma legat de banca
f*ck![]()
![]()
c m-am batut cu el dupa ce m-am dezlegat
Pai toata clasa mea e foarte distrata.
radem din orice.
radem cand profesorii sunt foarte seriosi, cand ne uitam la fata lor, cand nu le sta bine parul..., de ticurile lor, etc
Profii astia![]()
Ieri profu de chimie sa asezat in iaurt
si nu a simntit, iar cand s-a ridicat am inceput toti sa radem si el nu stia de ce.Cand i-am spus s-a suparat si a plecat.Tot el, dar la alta ora de a lui sa asezat in spatele meu si era guma pe banca si i sa lipit de mana![]()
![]()
![]()
![]()
Profei de engleza(tanara, frumoasa, noua)i s-a rupt fusta![]()
Profei de tehno i-au dat cu buretele in fata si s-a dus la director.
Un geam de termopan spart.Inca nu se stie cine(upsss eu am fost
)
Si muuulte muuuulte altele:dNe cerem voie unul dupa altul la wc.La ora de istorie avem unu` batran si cam prostanac si ne lasa la baie.Si neam cerut voie la baie pe rand, pana mai ramasesera 3 copii in clasa, restul erau pe hol
"cica"la baie.
Astazi am chiulit la istorie, profu nu si-a dat seama.
Si parti rele ar cam fi ca multi fumeaza de la mine din clasa.Chiar colegul meu de banca si la inceputul fiecarei ore miroase a tzigari la naiba![]()
)))))))))) faza cu istoria e mortala.
Pai la noi s-a intamplat asa, un coleg a legat un baiat de scaun
, si dupa ce s-a terminat scoala l-a legat de stalp si a venit maica-sa la scoala si a facut scandal![]()
La chimie saraca incerca sa isi faca ora dar nu putea, ca noi radeam si dadeam cu lucruri pe geam![]()
Un coleg a aruncat ghiozdanului alt coleg pe geam si a sarit (pe platforma) sa il ia![]()
colegii mai au putin si se bat pe tabla
, sar pe bancii.
Mmmm, se bat cu scaune.Mai au putin si scot bancile din clasa( clasa a 6-a
) si deocamdata atat, revin cu chestii noi=)
LisaJulie întreabă: