| PrunaPătrată a întrebat:

O prietena cunoscuta ma invitat pe la ea eu am pus-o in pat am dezbracato si efectiv am violato nu era nici un parinte de al ei in casa eu am fugit imediat din casa sad ce se poate intampla acum? funda! scuzati categoria big grin

Răspuns Câştigător
| giulia890 a răspuns:

Te poate manca puscaria big grin.

16 răspunsuri:
| PrunaPătrată explică:

Altcineva in afara de evenso imi poate raspunde? happy si... evenso multumesc pentru raspuns ma "luminat" foarte mult laughing sa stii ca sunt chiar un idiot

| PrunaPătrată explică (pentru giulia890):

Aoleo pai atuncia fug din tara pa pa va pup pe toti big grin

| giulia890 a răspuns (pentru PrunaPătrată):

big grin pa pa

Sti ca intrebarea era la misto nu? laughing doar de aia e la T/A si de fapt eu am 14 ani pe 6 mai fac 15 ani tongue

| giulia890 a răspuns (pentru PrunaPătrată):

Mi-am dat seama laughing ...multi inainte! ...atunci poate nu faci puscarie pana la 18 ani laughing

Ms la fel si da e adevarat ca daca faceam asa ceva nu intram de acum la puscarie big grin

| Polaris a răspuns:

Ce mă?

| PrunaPătrată explică (pentru Polaris):

Am pus intrebare la misto dar cred ca trebuie sa fiu suspendat din cauza ca : "intrebarea contine propozitii prea inteligente pe care unii oameni nu le pot intelege" adica cei ca tine!
ce e asa de greu prin a iti da seama ca e intrebare pusa la misto?

| Polaris a răspuns (pentru PrunaPătrată):

Nu ar strica niște virgule și câteva cratime, buddy.

Ma lasate de TPU macar mai scapam de cineva care mai mult incurca site-ul decat sa ajute la dezvoltarea siteului

| Polaris a răspuns (pentru PrunaPătrată):

Scuze, dar inteligența din ultimul tău răspuns mi-a stocat 3 sferturi din IQ și le-a propulsat în spațiul-zero, eroare-eroare-eroare-eroare.

Da, in fine hai gata ca facem drk spam pe TPU

| Cristianne a răspuns (pentru PrunaPătrată):

...Și să știi că întrebarea ta a dezvoltat atât de mult site-ul!
Pe viitor, scrie și tu corect gramatical.

| PrunaPătrată explică (pentru Cristianne):

Pana la urma pe tine cine te-a bagat in seama? straight face cine esti tu sa te bagi, asa ca taci acolo...

| FartsMaker a răspuns:

Doar daca depuna plangerebig grin