Eu zic sa nu-l chemi... daca va pune mana pe telecomanda,se va transforma[telecomanda] intr-un morman de plastic. Daca pune mana pe ea si nu ii face nimic,cand va apasa pe buton,acesta va sari in podea,din podea in subsol, din subsol in pamant, din pamant in mama Rusie.
Deci fara Chuck.
Strigati si tu bunica cea moarta sa ii spuna cainelui vecinei de la 9 sa mearga pana in Hawai,la Bob Marely,sa-i cante Knocking on Heaven's Door ca sa se deschida,sa-i dea o harta,pe care sa i-o de-a lui Mihaita,sa mearga cu ea la profa mea de mate, sa-mi dea un 10, ca eu sa vin la tine,oriunde ai sta, sa-ti dau telecomanda.
P.S:Eu acolo am vrut sa scriu "sa i-o dea" fara cratima, da' nu ma lasa sa postez.
Îi scriu o scrisoare, ca să vină şi el tot prin poştă.
Daca vrei sa vina mai repede spune-i in scrisoare sa se teleporteze ca el poate orice.
Nu trebuie sa il chemi, el poate sa ii dea drumul de oriunde, trebuie doar sa ii spui
Telecomanda se teme de Chuck Norris.
Incearca sa fuga, sare geamul se agata de pervaz darama un ghiveci, zboara pe acoperis, sare pe o pasare apoi pe un avion dar ce se intampla? Ciac Norris e mai rapid! Gata a luat-o!
http://www.youtube.com/watch?v=lL5jq1TDiXQ
Nicio misiune nu e imposibila pentru el!
Hawaii*
Nu ma lasa idiotul ala de robotel sa postez :@
LisaJulie întreabă: