| juniper a întrebat:

Intr-o zi toti utilizatorii de pe TPU au mers intr-o vanatoare de comori... (poftim ca toata lumea sa fie multumita)... Continuati

44 răspunsuri:
| PaisonPink a răspuns:

Ce mai e de continuat?batting eyelashes

nony
| nony a răspuns:

.stai asa ca eu nu stiu ce echipaj am sad. e cineva in Titanicu meubatting eyelashes?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Toata lumea mutumita?rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tu nu pricepi ca lookass nu poate merge? laughing

| Silvia a răspuns:

Din cauza mea ai facut intrebarea asta, nu?rolling on the floor

| juniper explică:

Nu conteaza, doar continuati angry

| juniper explică:

Si ce? Pe luchass il lasam.

| Silvia a răspuns:

Haideti totusi sa vin eu cu cateva ideibig grin laughing
Avem doua echipaje. Unul al lui nony si unul al lui bent.Alegeti-va coechipieriilaughing.batting eyelashes

| juniper explică:

Sunt trei echipaje, ca si eu sunt conducator, ca doar mie mi-a venit ideea asta cu expeditia.

| Silvia a răspuns:

Asa...deci 3 echipaje... unul al lui juniper...si alte doua ale lui nony si bent... daca vor...desigurlaughing.
P. s. Nu va bateti pentru minerolling on the floor

| juniper explică:

Silvia e in echipaj cu juniper, ca ea e responsabila big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred ca e clar ca eu vreau cu ...nony.

| Flav a răspuns:

Eu ma bag singur pe-o barca si incerc sa va ajung. Sper sa-mi aruncati de pe vapor vreo bere ceva, ca nici nu stiu sa inot, si nici muschi nu am sa dau la vasle!

nony
| nony a răspuns:

Furni esti binevenitá. Lora deja te-am luat pe sus si esti insarcinatá cu conducerea navei.
Silviutza... tu esti in catarg, daca vezi pamant. Tiiiiiiiiiiiiipi laughing
Adelyyy. da fundite pe site, dar am racolat-o si pe ea.
Gata, am plecat.Mai luam de pe traseu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@silvia
Ma pusi comandant de detasament? Scot untu' din voi, trai-v-ar familioanele... laughing
@furni
De cate ori iti spun sa faci ceva, tu faci exact invers. Furni, du-te la dreapta. Ea se duce la stanga. Furni, vino cu mine. Ea se duce cu nony. Asa nu se mai poate. Pregatiti-va de sabordaj. Va rupem.

| juniper explică:

Hei Silvia e cu mine, Sensei Bro tu te uiti sa vezi daca vezi pamant, Eu conduc nava, Silvia ma ajuti, Alexy tu ne indrumezi.

| juniper explică:

Bent, tu esti inginerul, sa bagi carbune pe foc.

| ViVi a răspuns:

Cine ma ia si pe mine la bord?batting eyelashes laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Flav, berea e la loc sigur si vei fi aprovizionat.
Juniper, sensei nu cred ca te aude, ca-i cu mozolul. Ma scuzi, molozul. Aia cu Bent inginer... e tare rau. Cred ca te va ustura.

| Silvia a răspuns:

V-am zis eu sa nu va bateti pe mine.rolling on the floor
Cand doi se bat, al 3 castiga.laughing Poate ma vedeti in echipaj cu Bent.laughing)

| Silvia a răspuns:

Al 3-lea* big grin
Eu pana la urma cu cine sunt?[in echipajlaughing]

| juniper explică:

Cu mine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Silvia, treci fata-ncoa la fratili tau mai mare. Esti a mea.
Furni, moi, injiner? Sper numa' sa n-ajung ca raposatu'. rolling on the floor

| Flav a răspuns:

Eoooo... eoooooooo! Ma aude careva? Ma, dar sa fiu al naibii ce viteza aveti, nu va mai vad deloc. Am plecat cu harciog dar m-a lasat omul. La prima insula a dat de-o fata alinus.h (n-o cunosc, dar sa fiu al naibii ca arata marfa) si mi-a spus ca face un popas. Pe urma cica popasul se prelungeste si nu-l mai intereseaza comorile. Ok, am baut ceva si-am adormit dar valurile fermecatoare m-au adus spre drumul vostru. Cand sa ma trezesc, in fata mea in dreapta, pe insula era...revin!

| juniper explică:

Hei Bent nu o mai fura pe Silvia, ea e deja cu mine, ha, la fel si Legiuitoarea, Psiholoaga, Inna, Taly, Harciog, YinYang, Inna, Vivi.

| Silvia a răspuns:

Totusi... daca tot am de unde alegelaughing...cred ca il aleg pe bentbig grin, chiar si numai ca sa o fac putin geloasa pe camirolling on the floor. Cine stie... poate e frig in expediatia noastra si...

| juniper explică:

Mai vedem noi Bent, oricum Sensei a terminat cu mozolul si s-a dus sa ia o berula (berica), dar i-am pus o piedica si berea a cazut pe Bent... Ha, invinge asta Bent tongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Lora, stiu. Sunt fete serioase. Nu intra la caterinca.

| Silvia a răspuns:

Nu e nimic Taly, nu ne suparamno talking. Oricum daca veneai eu nu cred ca ma abtineam sa te nu ciufulesc putin blushing rolling on the floor.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Juniper, molozul, nu mozolul. laughing Berea-i de mult bauta. Daca dadeai cu apa mai ziceam, erau ceva sanse sa ruginesc. Asa...mai mult bine mi-ai facut. laughing
Silvia, tu crezi ca eu am timp sa te invelesc pe tine daca iti e frig? Am o nava de condus, ce dracu'? straight face