Haideti totusi sa vin eu cu cateva idei
Avem doua echipaje. Unul al lui nony si unul al lui bent.Alegeti-va coechipierii.
Sunt trei echipaje, ca si eu sunt conducator, ca doar mie mi-a venit ideea asta cu expeditia.
Asa...deci 3 echipaje... unul al lui juniper...si alte doua ale lui nony si bent... daca vor...desigur.
P. s. Nu va bateti pentru mine
Eu ma bag singur pe-o barca si incerc sa va ajung. Sper sa-mi aruncati de pe vapor vreo bere ceva, ca nici nu stiu sa inot, si nici muschi nu am sa dau la vasle!
Furni esti binevenitá. Lora deja te-am luat pe sus si esti insarcinatá cu conducerea navei.
Silviutza... tu esti in catarg, daca vezi pamant. Tiiiiiiiiiiiiipi
Adelyyy. da fundite pe site, dar am racolat-o si pe ea.
Gata, am plecat.Mai luam de pe traseu.
@silvia
Ma pusi comandant de detasament? Scot untu' din voi, trai-v-ar familioanele...
@furni
De cate ori iti spun sa faci ceva, tu faci exact invers. Furni, du-te la dreapta. Ea se duce la stanga. Furni, vino cu mine. Ea se duce cu nony. Asa nu se mai poate. Pregatiti-va de sabordaj. Va rupem.
Hei Silvia e cu mine, Sensei Bro tu te uiti sa vezi daca vezi pamant, Eu conduc nava, Silvia ma ajuti, Alexy tu ne indrumezi.
V-am zis eu sa nu va bateti pe mine.
Cand doi se bat, al 3 castiga. Poate ma vedeti in echipaj cu Bent.
)
Eoooo... eoooooooo! Ma aude careva? Ma, dar sa fiu al naibii ce viteza aveti, nu va mai vad deloc. Am plecat cu harciog dar m-a lasat omul. La prima insula a dat de-o fata alinus.h (n-o cunosc, dar sa fiu al naibii ca arata marfa) si mi-a spus ca face un popas. Pe urma cica popasul se prelungeste si nu-l mai intereseaza comorile. Ok, am baut ceva si-am adormit dar valurile fermecatoare m-au adus spre drumul vostru. Cand sa ma trezesc, in fata mea in dreapta, pe insula era...revin!
Hei Bent nu o mai fura pe Silvia, ea e deja cu mine, ha, la fel si Legiuitoarea, Psiholoaga, Inna, Taly, Harciog, YinYang, Inna, Vivi.
Totusi... daca tot am de unde alege...cred ca il aleg pe bent
, chiar si numai ca sa o fac putin geloasa pe cami
. Cine stie... poate e frig in expediatia noastra si...
Mai vedem noi Bent, oricum Sensei a terminat cu mozolul si s-a dus sa ia o berula (berica), dar i-am pus o piedica si berea a cazut pe Bent... Ha, invinge asta Bent
Nu e nimic Taly, nu ne suparam. Oricum daca veneai eu nu cred ca ma abtineam sa te nu ciufulesc putin
.