Nu. in primul rand poate sa-ti placa o vaca.in al doilea, cred ca o sa isi gaseasca mai devreme sau mai tarziu un bou si o sa te lase in pace
O ceri, va zice da!
Dar intrebarea e ce inel ii ei... nu stiu daca ii vine vreun inel!
Mi-am parasit femeia pentru vaca aceea. Si nu stiu cum sa ii zic ca sa ne casatorim.
I-am trimis un mesaj pe Vaca-Mobil si a zis : Muuuuuuuuuuuuuuu! NuMu! Aceasta inseamna daca vede un bou il arunca peste mare. Nu vreau sa devin peste!
Offfff.mam saturat de vaicareala asta! dupa natura omul nu se poate casatori cu o vaca.iar daca spui ca o iubesti...mam uitat la un serial, Doctor House unde odata un om a spus ca iubeste o vaca, iar el a spus ca omul poate iubi animale, adica sa vin asa le ingrijeasca. asaca continuati viata normal.
O vacă a iubit un bou
Vacă bou, vacă bou...
Frumosul bou de bibelou
Vacă bou, vacă bou...
Dar bou-i bou şi ce să-i faci
Vacă bou, vacă bou...
El mai iubea şi alte vaci
Vacă bou, vacă bou...
Da, in Romania casatoriile mixte sunt legale. Dar ori ce ai face nu i-o da lui Bâzdâganie ca ti-o baga in diabet.
Si eu m-am indragostit acum cativa ani de-o vaca, dar imi dadea prea multe teme si mi-am zis ca nu merita.
http://memecrunch.com/image/4fe5193818613320da0047c8.jpg
Da normal doar toata lumea stie ca boii sunt atrasi de vaci.....pe bune acum e chiar logic asta
Da. Dar doar daca vrei sa ai vitei. Dar asta tu trebuie sa stii, daca iti poti asuma responsabilitatea cresterii lor.![]()
Ce maa?! Te-ai indragostit de profele mele?! >:p
Casatoreste-te, dar nu uita sa ma inviti la nunta cu fiecare! ![]()
P.S : Vreau sa fiu domnisoara de onoare.
LumeaÎnTreiDe întreabă:
NightmareMoon întreabă:
LisaJulie întreabă: