| LaMLaMlaMa a întrebat:

Ma invata cineva limba „smechereasca" adica de genul asta:nu stiu, ca, daca genul asta. Daca ma intrebati de ce vreau sa aflu o sa va spun:am o colega de varsta mea, adica 9 ani, si stie de genul asta iar eu stiam asa putin-putin si radea de mine ca nu stiu.:*

Răspuns Câştigător
| Tourniquet a răspuns:

Daca te referi la prescurtari si chestii, nu e limba "smechereasca"e mai mult limbaj de messenger.batting eyelashes
Cf - ce faci?
Cmf - ce mai faci?
Vb - vorbesti, vorbesc, vorbeste.
Nu stiu - nu stiu, ns.
Daca - dk
Ca - ca
Sunt - is
Cate - cate
Eu - eu, je, eu.
Noapte buna - nb.
Bye bye - bb
Te iubesc - tbx [sau tbcs]
Thank you - Tnx
Mersi, merci - mersi, mc.
Tu - u
Si - si
Cu - cu
Da - dhapz
Mine - mine
Tine - tine
Asa - asa

Si multe altele laughing. Daca mai vrei poti sa-mi dai idùl tau si ti le spun happy

14 răspunsuri:
| marrr a răspuns:

Nu te mai lua dupa toate prostiile pe care le vezi, le auzi. Daca ea stie aceasta "limba" neoficiala si stupida, las-o sa se faca ea de ras, nu te duce si tu dupa ea. Este viata ta si faci ce vrei cu ea, dar te sfatuiesc sa nu te iei dupa chestii idioate. Acum nu intelegi, probabil ca esti prea mica, dar ai sa-mi dai dreptate. Acestea sunt doar copilarii pe care acea fata vrea sa le faca pentru a se da smechera, dar nu face decat sa se prosteasca.

| marrr a răspuns:

Nu stiam la ce te referi cand ai spus ca limba "Smechereasca", plus ca limbajul folosit pe messenger nu mi se pare ca este smecheresc, doar foarte iesit din comun fata de gramatica limbii romane.
Am spus ca esti mica pentru a intelege anumite lucruri acum si ca iti vei da seama cand te vei face mai mare, pe la 12-13 ani. poate.
Nu mi se pare normal sa rada de tine pentru ca stii sa scrii corect. Nu te-as sfatui sa inveti acel "limbaj" codificat pentru ca asta demonstreaza ca esti mai inteligenta si poti fi "smechera" pentru ca stii sa scrii corect in limba materna si nu cu alte cuvinte inventate, pocite, doar pentru a te exprima mai usor pe messenger. Aceste cuvinte prescurtate fac doar sa iti ingreuneze scrierea la scoala, deoarece te vei obisnui cu ea de pe messenger, iar la scoala nici nu vei mai stii unde sa pui o cratima. Ma scuzi daca sunt dura, dar iti spun adevarul, deoarece am in clasa niste copii care scriu la teste cu "ca" in loc de "ca".

| Hombre a răspuns:

Limba "smechereasca"!? A si aparut, si se preda in scoli in acesta limba? Mai da ce in urma sunt. day dreaming

| Hombre a răspuns:

Si noi am uitat chestia asta doar suntem la Trivia/Amuzante.winking

| georgegs a răspuns:

Uaua.ce.limbalaughing

| LaMLaMlaMa explică:

Adica de genul:nu stiu, daca

| LaMLaMlaMa explică:

Oricum eu uit imediat aceasta chestie.Sunt mica marr? dar cati ani am? uau, am 1 luna de cand m-am nascut.doamne ce mica sunt! in plus eu nu am cerut sa imi explicati ci sa imi dati ceea ce vreau.cine imi zice ce vreau sa aflu dau funda.

| Elle2117 a răspuns:

Nu stiu-nu-s /nu stiu
ca-ca
daca-daca/dk
noapte buna-nb
ce faci-cf
bine-bine
ce mai faci-cmf
ce mai zici-cmz

| NoName0011 a răspuns:

Limba "smechereasca" = limba "prosteasca".

Răspuns utilizator avertizat
| JustinEIubyMeu a răspuns:

La nu stiu se zice nu stiu desteptilor!

| IronHere a răspuns:

Nu stiu-nu stiu
Ce faci-Cf
Scuze-Scz
Ce mai faci-Cmf
noapte buna-nb ETC.ETC.

P. Sbig grinai funda?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Yo folozezk :

nu stiu - nu stiu
si- si
ca/ci/ce - ca
ok - ca
bine - bine

etc...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Acum invata limba si dupa ce o stapanesti bine poti fi ambasadoarea Romaniei in Smecherdania.Fi serioasa si tu ar trebui sa razi de ea.