| Ţăpeşu a întrebat:

Mno, dacă aş putea să-mi asemăn prietenii cu ceva, cred că ar fi revelaţiile. Vin la mine numa' când sunt pe budă.
Cum sunt prietenii tăi?
P.S. Pentru idioţii care o să zică(,) că e luat de pe mioritice, eu l-am postat.

11 răspunsuri:
| Musique a răspuns:

Credeam că doar prietenii mei sunt goi după un fum.

| DaVà a răspuns:

La mine prietenii fac cam asa.
1.Da buzz pe mess.
2.Ii raspund
3.Incepe cu ceva gen:Ba, il/o poti suna pe Sebi/Ciprian/Iulian/Buzila/Alex/Nicu/Adi/Diana/Andreea/Andreea sa vina in parc sau la terasa la Gicu la o bere? Si daca ai timp, desi nu cred, poti veni si tu.
4.Bineinteles ca nu-i sun si zic ca o sunat ocupat.
PS:Vorbesc foarte serios cand spun ca ma roaga sa-i sun pe altii.

| DaVà a răspuns:

Exact.

| Arthur a răspuns:

Prietene, la mine vin de parcă aş fi Banca Naţională.

| Ţăpeşu explică (pentru Arthur):

Adică îţi aduc bani? xD

| Arthur a răspuns (pentru Ţăpeşu):

Da, îmi aduc bani vechi să-i schimb pe ăia noi.

| AikkoxD a răspuns:

Am cei mai buni prieteni. Mă sună la 4 dimineaţa deşi ştiu că în momentul ăla dorm şi mă întreabă: Ce faci, dormi?
Mă sună fix când mă ascultă profu, deşi ştiu că nu-mi ţin telefonul pe silenţios.
Îmi şoptesc greşit, deşi ştiu că reproduc tot ce aud. Exemplu: Cât e cos de alfa? - Drob de curcan.

| Aneurysm a răspuns:

Prietenilor mei le trebuie un GPS. Sau o busola. Trebuia sa ma intalnesc c-o fata azi, ea fiind in zona mea, iar eu îi dadeam indicatii pe unde sa vina, dar mereu ne incurcam precum niste mate de cal intr-un malaxor. Eu ziceam de calea ferata, ea zicea de-un sens giratoriu. Eu ziceam "catre Sibiu", ea zicea de-un pod. In final ne-am intalnit intr-o halta, dupa vreo 15 minute. Lol

| iKeel a răspuns:

Hmmm... După cum ştiu eu, cred că ei mă consideră tatăl lor. De exemplu, când are unu o problemă vine la mine, sau când nu ştie un exercitiu la temă sau la test, mă întreabă pe mine, şi tot eu sunt prins... De aceea am început să îi ignor.

| LaNaibaa a răspuns:

Prietenii mei...laughing paii. mereu ma suna cand am meditatii [ si le-am spus de 1OOO de ori ca atunci am ] Mereu imi face un dus la scoala [ tot daca le zic ca am telefonul in buzunar ] Mereu imi soptesc gresit la testee laughing si eu asa zic la profesori laughing Dar pentru tot ce imi fac mie, stiu ca Ma iubesc!

| DWDT a răspuns:

Mie-mi fura sosete. Si-mi citesc jurnalu' (Da! Am un jurnal. in care n-am scris de 3 ani). imi mananca ciocolata. Si-mi beau berea