| lalalalallll a întrebat:

Nu vi se pare ciudat că toți ne-am îmbolnăvit când a început școala?
S-a prefăcut cineva(anul ăsta)? Eu vreo' 5-6 zile.
Ce vremuri love struck love struck

17 răspunsuri:
| Florinaaaaaaaa a răspuns:

Da...eu chiar m-am imbolnavit cand a inceput sc dar tot a trebuit sa merg al scoala!sad au avut noroc alti...ca au luat de la mine si nu au mai venitlaughing

| MyObsession a răspuns:

Eu şi acum sunt răcită...
Da' sunt a 9 a şi mă freacă mama cu predicile ei ca nu trebuie să lipsesc că e important ce facem acolo etc etc.
Şi niciodată nu m-am prefăcut de frica să nu observe tot.mama.

| ASIGURATORUL a răspuns:

A fost un virus foarte puternic al enterocolitei care se transmite foarte repede si foarte usor.La mine toata familia nu am fost buni de nimic cateva zile...ii trecea unuia se imbolnavea altul!

| DeeaUcideVisse a răspuns:

De la testele ale initiale vine boala
Am fost bolnava pe bune... pe bune laughing [ sau nu]

| Mirela14 a răspuns:

Eu am fost deochiata...m-am simtit oribil. Dar am fost si bolnavawinking

| Bogdanux a răspuns:

Ce naiba, numai eu nu sunt racit? (si stau in pantaloni scurti acum, merg cu prieteni raciti la scoala, interactionez pe langa colegi raciti)

| lalalalallll explică (pentru Bogdanux):

Așa să faci! E cool să lipsești de la școalăwinking

| Bogdanux a răspuns (pentru lalalalallll):

Oricum, sunt doar fizic la scoala...lipsesc cu gandul.

| Forevăr a răspuns:

Nu va mai prefaceti. treceti la scoalaa waiting Este important ce faceti acolo ( :-J) Nu se lipseste :-W ( greseala de gramatica : Se lipseste de la scoala! laughing

Aiaiaiai laughing Ce raceala, cand vedeam testul initial in fata aveam migrene.batting eyelashes

Ieeu, ieeeu, ieeeu * zambeste* Nu am lipsit niciodata la scoala * ba da *, nu m-am prefacut niciodata * ba da *. Sincer. happy

| MasterOfDisaster a răspuns:

Din pacate.eu chiar sunt racita sad

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ma frec in ea de raceala ca nici asa nu ma lasa sa lipsesc de la scoala.Mai bine sanatos si sa merg la scoala decat cu nasul fornaind si tot mergand la scoala.

| Cretzulik a răspuns:

Eu chiar m-am imbolnavit...dar era vineri deci am scapat doar de o zi de scoalacrying

| Fiction a răspuns:

Sunt racita.Si la mine-n clasa la fel.

| LolNope a răspuns:

Eu am stafilococ si un posibil microb de tuberculoza luat de la profu'de tehnologie,nu pot respira, nu pot inghiti(nici macar saliva), dar macar saptamana asta pa-pa scoala!

| PinguinuL a răspuns:

Si eu am racit pe bune ca prostu'...

Răspuns utilizator avertizat
| ImYourFuckingNightmare a răspuns:

* Se uita speriata. *
Pai, m-am prefacut si eu o zi... :-s
Echipa TPU.ro si ceilalti utilizatori iti multumesc!