| stuffhappens a întrebat:

Nu vi se pare ciudat cand cineva vb la telefon cu altcineva, gesticuleaza de unu singur, chiar daca interlocutorul se afla la mile distanta?

Răspuns Câştigător
| chocolatte a răspuns:

Nu, pentru ca si eu gesticulez, mai ales cand e o discutie aprinsa...si nu pot sta intr-un sg loc at cand vorbesc (decat dimineata la prima ora ca mi-e lene sa ma ridic) Dar cea mai "smechera" faza e atunci cand vorbesc in casti si merg pe drum, daca mai am si parul desfacut si nu se vad, toata lumea se uita ciudat la minelaughing mai ales ca locuiesc la tara si putini isi dau seamawinking

10 răspunsuri:
| Malvina24 a răspuns:

Ciudat nu mi se pare pentru ca atunci cand ma enervez sau incerc sa-i explic interlocutorului ceva si nu intelege si eu incep sa gesticulez! Un tic foarte prost recunosc, o sa incerc sa ma abtin, cel putin in public!

| Razvan a răspuns:

Eu cand vorbesc la telefon desenez stelutehee hee

| cretzufinish a răspuns:

Mda... e mai mult ca sa te faci mai bine inteles, ceea ce in cazul meu se intampla foarte rar. da intr-adevar e haios dar tehnologia avanseaza de la an la an si ceea ce acum ni se pare suspect sau ciudat peste cativa ani va deveni o banalitate, la fel si cu filmele tip 6d, in care simti orice reactie ca si cum ai fi din film...Cine ar fi crezut? Bunica zice ca e "antihristu" un telefon mobil, dapoi sa ii mai zic si de acele filme laughing

| DeeDee28 a răspuns:

Si mie mi se intampla sa explic la cineva mai mult prin semnelaughing E mai interesant... mi se intampla fara sa vreau

regis
| regis a răspuns:

Nu, dar am prieteni care indica diverse repere cu mana (gen "te astept la intrarea asta de aici"). Si copiii mei mai imi spun uneori "te-am sunat sa iti arat ce jucarie frumoasa mi-a cumparat mama". Si mai era farsa celebra din armata, cand un superior urla la telefon "DREPTI", iar bietul soldat bine instruit ia instinctiv pozitia respectiva; cred ca oricine a facut armata are o amintire de genul acesta.
Acum ni se par haioase, desi avem de ani buni tehnologia 3G; probabil in scurt timp gesturile facute la telefon vor deveni normale si firesti.

| Derye a răspuns:

Asa mi se intampla si mie. Odata, m'a intrebat unu' pe unde ajunge in nu-stiu-ce zona si eu ii ziceam: pai de la gara, faci stanga, o iei pe acolo, si la prima d'aia o iei in sens invers si apoi in partea cealalta si ai ajuns. Pa!

| Anduciu a răspuns:

Nu prea...pentru ca nici eu nu pot sta locului cand vorbesc la telefon.laughing

| baru a răspuns:

Salut. Asta nu ar fi o problema, dar se plimba pe doi metrii patrati incontinu, si in acelasi timp, se uita sa vada cam cati se uita la el cand vorbeste la telefon. Intradevar se vede neamul... Dar, asta este Pa

| carla_1861 a răspuns:

NU, ca si eu fac la fel big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asta nu-i nimic. un coleg de-al nostru a sarit in pozitie de drepti, cu receptorul, la partea superioara a corpului, speriindu-ne pe toti strigand; sa traiti tovarase inginer sef.