Da, e posibil.Si atunci, vazand ca ai trisat, toata lumea din biserica te va lua pe sus si vei fi arsa pe rug.
Incearca sa gasesti un ou de la gaina cu ouale de aur, ala sigur nu se sparge
Nu o sa iti mearga, te v-or prinde sigur.Asa ca pune pe cineva sa iti incerce ouale si o sa iti gaseasca unul mai tare.Sau ia un ou de bibilica!
Daca as putea ti-as da 100 de funde, singurul baiat care nu se sfieste ca are un ou de lemn, orisicum tot mai ai semnal, asa-i?
Se observa un ou de lemn si un ou adevarat... eu nu cred ca se va sparge dar, te vor prinde cu lemnul
Conform unui studiu de la Universitatea Belindtot din Anglia, se pare ca un ou de gaina este intotdeauna mai moale decat capul unui om(stiu, e ciudat studiul, dar studiaza astia te miri ce). Asa ca ramane sa rogi un prieten sa-ti dea in cap cu oul de lemn sa vezi daca se sparge oul. Daca se sparge oul de lemn
inseamna ca exista sanse sa ti-l sparga cineva cu un ou normal. Daca nu se sparge oul de lemn poti sa fi sigura ca nu o sa ti-l sparga nimeni cu un ou normal. Funda doar daca testezi si constati ca am dreptate.
De spart nu are cum sa se sparga. Trebuie sa il vopsesti cu mai multe straturi ca sa nu se vada dungile acele. Ai grijala varfuri. Are doua gauri putin adancite si s-ar putea sa se observe. Ai grija ce vopsea folosesti. Ai grija sa nu il pierzi ca s-ar putea sa il gaseasca cineva si o sa isi dea seama. Eu le-am vopsit, pe cele din lemn cu oja; i lac cu sclipici, dar tot se vede la ambele varfuri. Mai bine ia un ou mai rezistent, dar nu din lemn sau plastic.
Nu poate sa se sparga un ou de lemn, dar nu e bine sa trisezi si e bine sa te duci la biserica de Paste dar da un ou de lemn nu se poate sparge La revedere.
rolly3342 întreabă:
Dumitrascu_Robert_1996 întreabă:
LisaJulie întreabă: