Credeam că a expirat întrebarea asta
De fapt e mai expirată decât cutia mea de pateu din frigider.
Exact asta am spus si eu.
La tine...era...ceva mai complicat.
Eu raspund mai detaliat, pentru ca cel ce intreaba sa inteleaga mai bine.
Mă rog.m-am gândit că poate nu înţelege detaliile.
Dumnezeu a creat intai gaina, iar apoi ea s-a inmultit. uite, gandeste-te, El a creat intai animalele, sau in fine, parintii, iar apoi ei s-au inmultit si au facut pui. asa si cu gaina. eu nu stiu cine a aparut priml, dar asta cred eu.
Asta m-am intrebat si eu. Şi mi-a venit ideea: Daca mai intai a fost gasca, si gasca a facut un ou si din ou a iesit gaina. Acum vei intreba da rata de unde a iesit. Si m-am gandit : eu cred ca rata a iesit cand a rasarit o planta si planta facea oua si din ou a iesit rata. Acum ma veti intreba de unde a iesit planta si am sa va zic : planta a iesit dupa ce a plouat.
Si acum ma intreb: de ce a plouat daca afara era soare?
Ai auzit de zicala "soarele de dupa furtuna". Sa va zic. Daca ne luam dupa zicala e soare, furtuna, soare, furtuna si odata si odata trebuia sa ploua deci sper ca te-am ajutat.
Hmmm adstract. nu credeam ca o sa mai intelnesc pe bineva care sa zica lucriuri at de incurcate si totusi sa aiba o logica. ma intreb daca suntem rude. (sper ca nu)
Prima data a aparut cocosu dupa aia gaina cocosul a calcat gaina dupa aia a aparut oul dupa aia eu ca imi erea foame.si tot asa
Eu cred ca tu ai fost inaintea lor![]()
ca pe urma nu avea cine sa le manance
)
Ms. Cred ca esti singura care apreciaza ideea mea.
LisaJulie întreabă: