Eu am mâncat scrum de țigară am alergat la mama cu un curcan în cap (pe la vreo 4 ani) și mereu, dar mereu cădeam... ca o împiedicată, dovadă că mi-am rupt mâna de 3 ori.
Am fost un copil cuminte rău.
Am vomitat pe covor - 4 ani
Am fugit gol prin casa lasand resturi dupa mine ( fecale, ca sa vorbesc academic, m-am **** din picioare in fuga adica ) - la 4 ani
Mai mult nu mai tin minte.
Nu prea făceam "tampeni" când eram mic. Ştiu doar că mă ascundeam în spatele canapelei şi desenam pe pereţi. Ce să mai, îmi surâdea de pe atunci o carieră de artist .
De nervi poate ).
Acum m-am cumintit, mi-am redus ratia la doar 3 cadavre pe luna!
Apropo de asta, cu enervatul, anul trecut ma enerva o baba in bloc ) are vreo 70 de ani si da lectii la femei cum sa insele barbatu
), de mine se lua ( degeaba ) ca i dau cu mingea in perete ( eu urand fotbalul ). Asa de tare m-o enervat ca eram gata sa i dau foc la usa ( am facut rost de diluant
) ) Da m-am rezumat doar la un c*cat sub presul de la usa.
Inca mai am diluantu' Nu stiu ce sa fac cu el
))
Pai nu stiu, ai putea sa diluezi ceva cu el
Daca si tu ai pus intrebarea atunci scuze. Nu m-am uitat peste celelalte intrebari, inca odata scuze
Ai vrea sa sterg intrebarea?
Nu comentez.
Eu am mancat mancare de pesti, mancare de papagali, tulpina de papadie, hartie si frunze.
Am facut odata cascada Niagara (ne prefaceam si noi) Am pus apa pe scari, si eu voiam sa sar de la o scara si aproape am facut spagatul. Si multe altele...
1. am spart geamul de la o masina (5 ani)
2. am facut pana la o masina (5 ani)
3. am rupt capota unei masini(5 ani)
4. am spart semnalizatoarele/becurile unei masini(5 ani)
5 am spart geamurile unei masini(5 ani)
(in prezent) lucrez la o masina (NuSeStie)
Am mancat mancare pentruu gainii, mi-am ars cainele, fugeam de muste ca de dracii, am cazut de pe sifonier, am adormmit pe o scenaa. in timpul unei nuntii..langa boxe ))))))))
Cand eram mic am machiat pisica(ruj si alte cosmetice+ gel de par ) si m-am tuns singur cu foarfeca(a iesit urat rau
) )
Am spart vaze, ghiveche, televizoare m-am dus in mijlocul strazii, era sa cad de la etajul 3 si inca cate...:)
girlvampire întreabă:
LisaJulie întreabă: