| al3xutzu a întrebat:

As vrea sa va bubui creierul cu ceva intrebare ciudata happy.

Ok,eu ma intorc in timp si il omor pe Dan,da?
Cand ma intorc inapoi in prezent, Dan a disparut.
Deci Dan nu a existat niciodata!
De ce m-am mai intors in timp daca Dan nu a existat niciodata?

Niciodata calatoriile in timp pentru a schimba prezentul nu vor fi posibile!

Răspuns Câştigător
| BogdanelululTheGodfather a răspuns:

De fapt, daca l-ai fi ucis pe Dan, Dan nu ar fi existat, iar tu, cel ce te-ai inors in timp, ai fi creat un paradox real, deoarece tu nu l-ai cunoscut niciodata pe Dan si totusi existai in trecut pentru al omori.
Situatia e asemanatoare cu aia cand stai intre doua oglinzi- mereu exista o imagine a unei oglinzi in sapele unei alte imagini, sirul nu incepe si nu se termina. In situatia in care te intorci in timp, incepi un sir, ceea ce este imposibil. (exprimare de ora 3 noaptea)

11 răspunsuri:
| Musique a răspuns:

1.Nu înțeleg nimic.
2.Nu trebuia s-o pui la T/A.
3.Dan a existat.Tu te-ai întors în timp să-l omori,însă atunci el exista,tu-l cunoșteai, la fel și ceilalți. Când te-ai întors în prezent, Dan "a dispărut" adică el a murit în trecut, deși încă există în memoria ta.
Și dacă l-ai omorât la naștere, el a existat timp de 9 luni în pântecul mamei, și în memoria ei.

| FartsMaker a răspuns:

Pai daca te-ai intors in timp la nasterea lui si l-ai omorat dan nu a existat niciodata dar daca te intorci cu un an in urma dan ar fi fost ucisi si te vei trezi cautat de politirbig grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Conteaza ca nu mai e, ce mai vrei?

| BogdanelululTheGodfather a răspuns:

Nu ca nu a existat niciodata, nu mai exista in prezent, deoarece el deja era nascut cand tu l-ai omorat.

| umbrax a răspuns:

Nu inteleg nimic

| sebyse a răspuns:

Schimbarile pe care le poti face calatorind in trecut cu efect in prezent sunt supra priceperi umane

defap dan nu a disparut dar in prezentu acesta paralel cu prezentu din care ai plecat dan ieste mort si tu si criminalul nu este gasin finda pentru tie ar fi durat 1-2 secunde dar pentru politisti sa te prin le-aar fi trebuit sa astepte un an in care investigatia ar fi luat sfarsit pentru ca criminalut(tu) nu a fost gasit

| georgeggg a răspuns:

Ciudata intrebare...

| al3xutzu explică:

Citindu-ti intrebarea, mi-a trecut prin gand sa o formulez altfel.Nu este acelasi lucru, eu am intrebat doar cum ar fi posibil, in schimb tu, cu totul altceva!