Raspunsul era : Se poate, cu conditia ca ' obiectul miuncii ' sa fie mai lung decat distanta. ![]()
Cum zicea bunicul unui prieten:,, ehhh copii din ziua de azi...noua ne trebuiau cateva zile si o vodka sa ne facem macar curaj sa invitam o fata in oras!,,
Sex la telefon sau pe web doar. Dar nu se poate numi sex. Doar tachinare. Stii cum e cand te infierbanti si dupa iti spune ca iti ajunge. Cam despre asta e vorba
Nu e the real thing.
Aoleu daca obiectul muncii e mai lung decat distanta, poate vedea o bara cineva pe strada si o poate taia fara sa isi dea seama, de la baiat pana la fata, youch, durerus
Am vazut la stiri chinezii sau japonezii sincer nu prea ii disting mi se pare amundoua rasele la fel ca au inventat un astfel de aparat, e inca in lucru si va fi ceva gen o convorbire la telefon sau cand vorbesti prin chat messenger la casti ehii bine ei leaga ceva de creier si ceva de p_ _ a si conecteaza la un aparat apoi la calc. la fel si la polul opus si se vor trimite niste impulsuri nu am inteles exact conceptul dar baza v-am spus-o!
anonim_4396 întreabă:
LisaJulie întreabă: