Invit tot orasul, dau cu artificii, comand 10 baxuri de bere, vin numai smecheri cu ferrari si petrecem 3 zile!
http://generatormeme.com/media/created/hiwfzn.jpg
mda...
În capul cui?
Profesorilor.Ma rog, majoritatii lor. Si colegilor mei de clasa. Si in capul directoarei. A vagabonzilor, a gropilor de canal, a fostelor afise electorale, a paianjenilor, a vanzatorilor de tigari, si in cel al organului sexual masculin.
Ultima data cand am invitat pe cineva la ziua mea...(2006) am jucat baba oarba
In ultimii ani...acasa,singura,cu familia cateodata si cam atat...e cea mai oribila zi din an
imi amintesc ce faceam cand eram mica si dupa aia plang ca mi-am mai legat un an de gat ![]()
P.S.: La multi ani!
Aaa... In primul rand scriu cu carioca pe gard "E ziua mea, lume!", apoi i-au prajituri, sucuri si comand pizza si le mananc singura :-> dupa probabil vor veni amicii, pe care o sa-i intampin cu un zambet tamp sub care e "Ce cadouri mi-ati aduuuus?". Ii suport o ora, apoi ii trimit pe fiecare la casele lor si eu mananc tot ce a ramas si dau iama in cadouri.
Cadouri.Primesc cadouri pentru că am putut să mai supraviețuiesc un an în această lume crudă.
Fara artificii, decoratiuni si fara palarie.
Tort facut de bunica.Interesant,nu?
Eu mi-o petrec zburand pe la diferite concerte din lumea intreaga impreuna cu, cangurul meu cel verde tinanduma de coarnele lui lungi si luand in continuu extasy... dupa, a doua zi e ciudat ca ma trezesc pe bec
Nu prea acord mare importanta zilei de nastere, doar ca servesc bomboane la scoala, mai primesc 2-3 cadouri de la neamuri, si ca in fiecare an, mama imi face tort! ![]()
...dar anul asta, o s-o rog sa-mi faca si mie tort flambat, ca a lu' ala din imagine!
Pe 19 aprilie anul ăsta, am avut pojar. Mare bucurie şi multă distracţie în timp ce mă uitam la Bear Grylls cum mânca gândaci. Nici măcar tort n-am avut voie...
Totuşi, la mulţi ani AikkoxD!
( sperând că nu m-ai păcălit cu acel "1994" de la profilul tău)
http://www.youtube.com/watch?v=ZfA_Vv1eurY
Urăsc faptul că sunt născută în '94. Mai am un an pân' la bac.
Fiecare dintre noi vom trece prin asta. Eu sunt născută în '95. Mai am doi ani de agonie pură. Şi nu din cauza bac-ului, ci pentru că al meu liceu este plin de "houseri". Mă îngrozesc totuşi rezultatele de anul ăsta, deşi sunt mai bune ca cele de anul trecut.
Bere. Prieteni. Filme de groaza. Jocuri de carti. Bere. Strigat pe geam ca nebunii, la 11 noaptea. Bere. NO PARENTS!
TL; DR: Bere.
Eu îmi iau coca-cola, sprite, fanta, şi nu ştiu ce, prăjituri, comand pizza, invit prieteni, le spun părinţilor să plece.
. Serios, şi chiar mă ascultă. Mda... Şi petrecem. Discutăm despre fetele care ne plac.
Şi chestii.
Eu iau prajituri. Nu stiu ...cred ca pur si simplu sunt eu asa mai misto.
Glumesc...
Pff. Ziua mea o sărbătoresc cu Yeti și BigFoot. Să știi ce bine ne distrăm. Yeti mi-a dat un înger de gheață anul trecut, păcat că s-a topit. Iar BigFoot mi-a dat un picior mare de aur. Pfuu, ce mi-a plăcut!
Mi-ai trimis? o.O
Hai, te rog, recunoaște în fața tuturor cât de mult ne iubim. Apropo, golanilor, AikkoxD e luată, nu vă mai dați pe lângă ea că nu știu de ce sunt în stare când sunt furios!
Că tot veni vorba, da sunt luată de 4 ani. Deci n-ai nicio şansă.
Ce faci ne ataci cu angry bear prin calculator? sa fim seriosi. AikkoxD nu ti-e rusine sa vorbesti cu el?
))
Angry Bear? Huh?
Deci mă înșeli? După tot ce am făcut pentru tine? Gabi, mă dezamăgești. Credeam că mă iubești.
Hmm. Dacă tot ţii atât de mult la mine, ar fi trebuit să ştii că numele meu nu se scrie cu i, ci cu y.
Ok, deci pentru tine eu am fost doar o distracție, o iubire trecătoare, de moment?
După ce că nu aduci 1 ban în casă, îmi mai şi mănânci seminţele şi vrei să te şi iubesc?
Dar de ce nu mi-ai spus niciodată ce te deranjează la mine? Mereu îmi spuneai că ești fericită, că totul e perfect, blah blah blah, și alte dulcegării de genul.
Eu? Eu nu aduc 1 ban în casă? Eu, care muncesc pe brânci de dimineața până seara pentru ca ție să nu-ți lipsească nimic?
Aha! Deci recunoști că sunt iubitul tău. Și joci la 2 capete? Nu te credeam în stare de așa ceva.
Joc şi la 5 capete că la ce durere am de cap...
Şi ce munceşti? Violezi fetiţe de 6 ani şi le furi banii?
Lasă avatarul.
Asta chiar s-a intamplat?
Ce? Violul?
Da.
Da, s-a întâmplat. Doar o dată.
Ce-i aia?
Aaa... ziua aia in care imi dau seama ca sunt mai fraiera cu un an, ziua in care NU e diferita de celalalte, ziua in care primesc bani de la oameni pe care trebuie sa-i dau la randul meu cand ei sunt mai fraieri cu un an, ziua in care lumea imi spune :"La multi ani!", dar care nu ar sti cand e ziua mea fara ajutorul Facebook-ului, ziua in care mama imi toaca nervii ( de fapt... asta face in fiecare zii ), ziua in care toti se asteapta sa dau de baut?
Me no 'laika'!
LisaJulie întreabă: