| obarbiebruneta a întrebat:

Stau uneori si ma gandesc. Baietii au creier? Sau in loc de creier au malai? Nu imi pot da seama. Am cunoscut si inca mai cunosc o multime de baieti dar toti gandesc la fel.

39 răspunsuri:
| cucaracia a răspuns:

Eu gandesc asta despre fete

| vladutz00 a răspuns:

Ha-Ha-ha big grin. Foarte amuzant, dar se pare ca mi-am uitat rasul la benzinarie. La-ti vazut cumva? laughing. Uneori stau si ma gandesc...de ce postati asa intrebari. Deja m-am saturat de fete sad (nu in sensul ca imi plac baietii laughing ). La sport depasim otara linia Afara! Fetele depasesc otara linia lass ca nu are nimic. Fetele is mereu mai detepte (de parca ar fi adevarat ). Sunteti fete si ce? Nu sunteti diferite de noi in cap tongue. Asa ca nu mai posta asa intrebari, fiindca, nu crezi, da ii ca si o insulta pentru noi.

| Ana_6509 a răspuns:

Toti au creier numai ca la UNII mai intra si in perioada de hibernare.happy

| zuzi_4846 a răspuns:

Mai Barbie, ce te faceai tu daca _Dynamix_ iti scria: "sunt baiat"? Ai fi crezut oare ca ai invatat sa faci "mamaliga"? Eu ma intreb(sunt fata big grin), ce are in cap o "persoana" care jigneste in felul in care ai facut-o tu? Ce ar zice "baiatul" din tatal tau daca ar vedea intrebarea asta? Cu siguranta multimea asta de baieti pe care ai cunoscut-o tu este formata din numere negative. sad
Te las, ma retrag sa citesc niste vorbe frumoase trimise de un baiat, sunt scrise (mult mai) din suflet, spre deosebire de intrebarea ta... iti dai seama?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca tu te crezi o " barbie ", banuiesc ca esti ceva intre ciuma si coada de matura! In definitiv ce conteaza ce au in cap atita timp cit se folosesc de tine?!
Asa intrebare asa raspuns! si inchide gura ca racesti la o.are!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Toti avem cerier.
si fete si baieti. Acum depinde cat vrei tu sa arati ca il folosesti. Eu sunt fata si am multi prieteni care sunt baieti si majoritatea gandesc foarte mult(Adica au creier). Dar...deunde ai tras tu concluzia ca toti gandesc la fel?raised eyebrows

| wiNNzor a răspuns:

Da, au creier dar ma intreb. tu ai creier?big grin

| obarbiebruneta explică:

@wiNNzor : Dupa ce inveti sa scrii poti sa spui ce vrei tu. Pupici:*:*:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Well, sa o luam logic cei mai inteligenti oameni de pe planeta sunt barbatii. Intrebarea, "baietii au creier?"sunt sigur ca da, deoarece (in cazul de fata) au reusit sa se joace cu tine lipsa de creier fiind de partea cui? Tu cazand in jocul lor ai dat repede vina, si postul tau este cam misogin.Nick`ul tau "o barbie bruneta" merita un raspuns pe masura: WAKE UP, lumea nu este roz! Mentalitatea barbatilor nu este prea diferita de cea a femeilor, mai devreme sau mai tarziu toti se gandesc la acelasi lucru (asta era pana acum ceva timp). Barbatii inca se gandesc la acel lucru( fara exceptie), pe cand femeile si-au schimbat parerile si totodata punctul de vedere, problema cazand acum in general pe buzunarele barbatilor, Am I right? Of Course xD

Si inca odata un mesaj de final WAKE UP!