| Antonela07 a întrebat:

Stiti si voi un banc bun? Cel mai bun banc primeste funda!

Răspuns Câştigător
| Miky03 a răspuns:

Ion catre Maria:
-Marie du`te si adu` bere!
-Ioane, poate spui si tu cuvantul magic...
-Hocus -Pocus tu muiere, mars in fuga dupa bere!

7 răspunsuri:
| Ţepeşu a răspuns:

La o partida de vanatoare, un barbat elegant din Stockholm impusca o rata. Pasarea cade insa in ograda unui fermier, care sustine ca vanatul ii apartine.

- E pasarea mea, insista oraseanul.

Fermierul sugereaza sa fie transata disputa in stil vechi, cu un "sut neaos":

- Eu iti trag un sut cat pot de tare in boase, apoi tu faci la fel cu mine. Cine urla mai putin ia pasarea.Barbatul e de acord. Fermierul ii trage un sut strasnic in partile sensibile. Cand isi revine, oraseanul sopteste cu greu:

- Bine. Acum e randul meu.

- Lasa, zice taranul. Poti sa pastrezi rata.

| CioCĂlătiCăăă a răspuns:

Http://lmgtfy.com/? q=Bancuri+super+bune
Ai de unde alege!

| NothingToEat a răspuns:

Baaaanc

| LoveeMakeup9 a răspuns:

O blonda ramane insarcinata.Mama ei ii spune:-Unde ti-a fost capul? -Pe perna, unde sa fie?

| JigokuShoujo a răspuns:

Baaanc.Maimuta sta pe tanc? Cine sta pe tanc?

Maimuta.Mancaiai puţa.
Ce face plictiseala din om.

| Ebycfr99 a răspuns:

Ion cu Vasile la furat de porumb noaptea...
Cu sacii in spinare se gândesc ei să-i împartă în cimitir, că nu-i vede nimeni. Dar la intrare le cad cativa stiuleti de porumb:
- Lasă, bă, că-i luăm dup-aia! Şi-ncep să-i împartă...
Un dascal trecu pe-acolo şi-aude: ia tu unu‘, iau eu unu, ia tu unu‘, iau eu unu‘… Speriat fuge la popă si-i zice:
- Părinte hai repede că moartea şi cu dracu‘ împart morţii în cimitir! Ia popa crucea, aghiasma, Biblia şi pleaca cu dascalul la cimitir. Ajunsi acolo se ascund după poartă şi ascultă inmarmuriti amândoi: ia tu unu‘, iau eu unu‘, ia tu unu, iau eu unu‘... La un moment dat ăştia termină împărţeala şi zice Ion:
- Bă, hai să-i luăm şi pe ăia de la poartă!