S-a lins pe bot.
*voi nu ganditi, ca ceea ce se prapadeste in orasul/satul vostru, se duce-n toata tara?*
Nevasta l-a inselat pe tipul care a murit si a facut baiatul cu medicul chirurg?
Exista mai multe variante: Unul din tati este vitreg;
Chirurgul sef este masa;
Sau in cel mai rau caz tatii erau gay.
Ori, daca chirurgul sef e masa asta inseamna ca, avand in vedere faptul ca ala e fisu, atunci nu se poate concetra destul de mult incat sa nu greseasca si ea stie lucrul asta(valabil si daca este tasu vitreg).
etc, etc, totul tine de imaginatie.
Oricum ar fi fost, de ce nu ai vrea sa iti scapi fiul de la moarte? Poate ca era mama lui si nu il iubea, sau mai stiu eu cine... Poate era chiar Dumnezeu si voia sa il ia in ceruri (imaginatie)
Chiar nu imi dau seama, ne spui, te rog?![]()
![]()
![]()
In primul rand de ce nu putea sa-l opereze daca era fiul ei?
la acest lucru nu va ganditi?
nu voia sa isi salveze fiul?
Cel care a murit era tatal vitreg iar celalalt era adevarat sau invers(si de unde iei intrebarile astea sunt super)
Http://www.google.com/......tp?/imgres
De fapt, chirurgul era mă-sa.Asta poate fi numit si test de misoginitate pentru cu nu toti s-ar fi gandit la o femeie...
E o chestie aici, fir-ar sa fie cu prostiile voastre! In 90% din cazuri (mai ales in strainatate), daca la spital este adusa o ruda a unui anumit doctor care se intampla sa fie de garda in seara aia, acel doctor are dreptul sa aleaga daca se ocupa de ruda sau nu. Asta din cauza ca este implicat sentimental in acea operatie. Nu doar psihic. Si e foarte bine cunoscut faptul ca atunci cand esti legat sentimental de cineva, nu poti gandi limpede in astfel de momente. De asta parintii isi bat copilul cand ia o nota proasta, iar cineva din afara spune ''lasa-l mai!'', de asta, cand suferi un puternic soc emotional, te duci la psiholog si nu la un apropiat al tau, si tot asa!
LisaJulie întreabă: