Primul lucru pe care il fac,indiferent in ce ma transform,fata/baiat,ma duc la baie...
Apoi,daca devin fata,ma ingras pana plesnesc si incerc sa ma machiez, dupa aia merg in magazine de lenjerie.
Daca devin baiat, din nou, incep sa ma machiez si incerc sa vad daca ma pricep la agatat fete, stiind cum e sa fii una din ele poate am mai multe sanse.
Îmi pare rău,dar răspunsul meu nu va fi amuzant.
Într-un fel, mi-ar plăcea să fiu băiat, deoarece băieţii nu sunt atât de sensibili ca fetele, desigur că şi ei suferă, dar nu se consumă atât de mult ca o fată.
Mi-ar placea sa fiu baiat...as bea si nimeni nu ar avea de comentat uite aia e o fata si bea ca nu stiu ce. As face misto de fete le-as lua in brate sa vad ce gasesc baietii interesant la asta
Dacă m-aș transformă în băiat m-aș duce la club pentru agățat...Să fiu victima dragostei...
Dacă m-aş transforma în fată, prima şi prima dată m-aş duce la baie să văd cum e să te uşurezi şi din altă perspectivă.
Daca ma transform in fata o sa-mi implinesc fanteziile cu baietii di carimi placi
Dacă m-as transforma in fata...
pai m-as duce la scoala as vorbi cu fetele ce părere si dacă le place de mine (ca băiat) de alți fraieri increzuti mi-as bate joc de ei...Cam asa
Daca m-as transforma in baiat, prima si prima data mi-as face de cap, pentru ca fetele sunt foarte rau vazute daca fac ceva de genu, deci...m-as aseza pe canapea cat mai lejer posibil, mi-as aduce doze de suc la greu si mancare si m-as uita la meci. Apoi as suna pe unul cu numar ascuns si m-as da drept un prieten si sa ne intalnim la un fotbal.Cand ajunge eu din spatele unui tufis as arunca in el cu dozele de suc care le-am baut si as lua-o la fuga urland.Cum am spus o fata nu ar putea sa faca asta, dar unii baieti da...am cunostinte
Deoarece esti baiat cred ca stii foarte bine
Pai daca m-as transforma in baiat
as face cam tot ce ar face un baiat.
As fii un BatMan perfect. ![]()
Si un gentleman desigur.
Daca as fi o fata da frumoasa ma mi-as bate joc de toti copii prosti, la scoala faceam ce voiam deoarece nu,, aveam" parinti si as tragea cateva fete de par
Dianne_9377 întreabă:
ateuNEGATIV întreabă:
LisaJulie întreabă: