NOname
| NOname a întrebat:

Tu ce vrei sa te faci cand o sa fii mare?

Răspuns Câştigător
| FuckOnCocaine a răspuns:

Vreau să fiu din nou mică.

239 răspunsuri:
| BOOBZen a răspuns:

Un Top Model,cred ca sunt pregatita,cred ca stiu multe despre asta,deja incerc sa-mi incep visul,imi pun fratele sa ma pozeze cu aparatul in timp ce el imi da tema pentru poza,la fel ca la Next Top Model,si imi pun tocurile mamei si imi exersezi mersul pentru runway,intr-o zi,voi face pasul cel mare si ma voi duce la agentie de moda,(de fapt o voi pune pe mama sa ma duca)si cand o sa fiu model fac o comparatie cu pozele de modeling si pozele mele de cand eram mica,si voi spune:wow, faceam modeling si atunci, si uite ce am ajuns!

| JUSTERINIandBROOKS a răspuns:

O sa ma fac praf...

| Gorillaz a răspuns:

Vreau sa ajung un om care poate sa ajute pe aproape oricine macar cu sfaturi bune, mai vreau sa ajung softist( ca profesie )

| Graphee a răspuns:

Nu mai e mult, dar vreau să urmez facultatea de Psihologie. Adică vreau să fiu psiholog. big grin

Baftă!

| MiHaI a răspuns:

Pedofil ca sa imi amintesc de copilarie

| BaLOnAs99 a răspuns:

Pai eu vreau avocat sau criminalist sau ceva de genu... daca nu am un plan B:designer interiorsau planul C:fac portrete oamenilor pe malul mariilaughing

| SkittlesS a răspuns:

La multi ani!
Sincer, deja imi lucrez viitorul mai mult decat fac alti copii de varrsta mea
Eu imi doresc sa fiu o actrita cunoscuta in Romania si de ce nu si in afara tarii
Uite:
Am urmat o scoala de actorie a unei actrite f. faimoasa din Romania (nu dau nume)si cu aceasta scoala am jucat in 2 fimle cu rol principal in unul
Acum merg la cursuri de teatru si merg la festivale
In plus frecventez concursuri de recitat pentru ca, cred eu ca ma ajuta ff mult si premiul si tot
Cam atathappy
Dar tu?

| Oxanna a răspuns:

Eeeublushing
pai euuu cand o sa fiu male maleee vreau sa fiu pintesablushing

| avoncosmeticecoordonator a răspuns:

Buna
baiatul meu de 5 ani spune ca atunci cand va fi mare se va face: doctor, sofer, aviator, o sa lucreze la banca laughing
pe toate le va face el happy

| Hassel a răspuns:

Soldat in Legiunea Straina.
De curiozitate, cati ani ai?big grin

| Sconcsiş a răspuns:

Pensionar

| GaBBiii a răspuns:

Bună!
Procurorwinking.
Pa,pa

| RoxYuuKikyo a răspuns:

Nu vreau sa ma fac mare pentru ca imi va fi dor de copilarie si vreau sa profit din plin dar sunt realista si iti spun ca poate ma fac regiza un film ori ma duc la FBA sau SAE si voi deveni spioana sau ma fac detectiv particular (am multe vise asa ca nu le mai enumar) dar vreau sa raman mica la 12 ani!

| Pralină a răspuns:

Apucată...ăăăăă voiam sa zic avocată D_D

| daminushh a răspuns:

Stewardesa.

| DaDuSH a răspuns:

Eu vreau sa fiu Actor, cantaret, presedinte sau designer

| ROXANA_5279 a răspuns:

Politista.nu glumesc

| ROXANA_5279 a răspuns:

Politisata.Credeti ca este bine sa ma fac politista sau nu?

| LoL a răspuns:

Mi ar placea sa fiu fotografa...neah mai bine regizor...

app @Gogu *aleluia* ai dat si tu un raspuns inteligent de cand esti pe TPU

| INSOLINYO a răspuns:

Încerc pe viitor să mă încadrez în categoriile:
Muzică, Actorie și Psiholog.

| LoL a răspuns:

P.S. @NOname tu ce esti? sau ce doresti sa fi in viitor? scuze daca sunt prea bagacioasa...dar na asta e

| eu17 a răspuns:

Hmmm eu vreau sa fiu mai bun si sa traiesc intr-un loc mai bun. daca nu se poate mi-ar placea sa fiu scriitor.( aici sa zicem ca scot tot ce inseamna plan material), fiind scriitor nu va trebui sa cresc mare, pot fi copilul din mine tot timpul, nu stiu daca iti place genul dar OCS are o melodie ce-mi place tare. se numeste "Copilul rebel" La multi ani si imi urez si mie, desi nu mai sunt un copil ( o dovesteste, fals evident, vasrta). o zi buna copii!

| cannabiss6 a răspuns:

Bă, sincer mă gândeam să-mi fac o firmă IT, că se gâștigă bine.
Dar, ulterior, m-am gândit să mă duc pe partea opusă, să dau la jurnalism... Încă mai am happy

| Andreea50 a răspuns:

Vreau sa ajung expert contabil.

| Ssshadow a răspuns:

Somer... laughing
Cantaret.

| sburlea a răspuns:

Om de afaceri

| eu_3382 a răspuns:

Vreau sa ma fac doctor. Viata este cel mai dulce fruct si vreau sai ajut pe toti sal poata musca.

| giuly a răspuns:

Copil.

| Bogdanux a răspuns:

Aviator...imi plac parasutele mult smug.

| Steffix a răspuns:

Ortachee hee