NOname
| NOname a întrebat:

Tu ce vrei sa te faci cand o sa fii mare?

Răspuns Câştigător
| FuckOnCocaine a răspuns:

Vreau să fiu din nou mică.

239 răspunsuri:
| TokyoGirl a răspuns:

Cand o sa fiu mare vreau sa fac un film despre TPU!

| thisissolawl a răspuns:

Designer, veterinar, actrita sau cantareat, da cel mai mult actrita sau cantareata

| Adevarat a răspuns:

Pai vreau sa fiu medic de familie

| ρіsөyαşμℓxXxŧαμxXxαℓyηŧαŧ a răspuns:

Ooo doctorita ca sa vaa operez pe toti

| Tourniquet a răspuns:

Vreau sa ma fac dentista! day dreaming

| ruxyrusu a răspuns:

Eu vreau sa ma fac ori psiholog ori informatician

| Florina_6341 a răspuns:

Eu vreau sa ma fac avocat

| maya1030 a răspuns:

Eu cand o sa fiu mare vreau sa fiu eu cea de acu'...nu glumeam acu' serios nu sunt hotarata deloc nu vreau sa fiu niciodata mare... oricum o sa ma fac psiholog.asta vreau sa fiu

| White13 a răspuns:

Eu vreau sa fiu avocatbig grinhappy
Tu ce vrei sa fi(sau esti deja)?

| X a răspuns:

Cand ma fac mare vreau sa ma fac agent C.I.A

| Tamiki a răspuns:

Traducatoare de japoneza-coreeanalove struck

| estera a răspuns:

Detectiv, psiholog sau manager

| Roxana6 a răspuns:

Eu cand o sa fiu mare vreau sa ma fac actrita.Cred ca mi-ar placea foarte mult sa joc intr-un serial la TV.Tu? PS:La multi ani de ziua copilului si tot ce iti doresti sa ti se indeplineasca! Funda?batting eyelashes

| adrianarp a răspuns:

Pai, eu vreau sa devin actrita, fotomodel si sa cant intr-o trupa, da la tobe... ca multe, nu?

| balintsebastian a răspuns:

Somer necalificat rolling on the floorrolling on the floorrolling on the floor

| coolgirl1 a răspuns:

Cred ca ghid turistic, in loc sa dau bani sa ma plimb prin tari e exact inverslaughing

| ankadella a răspuns:

Vreau sa devin actrita, pentru ca ador sa ma prefac si mi-as dori sa vad HOLLWOOD-UL macar o data in viata mea; x

| FunnyLoOVe a răspuns:

Pe mine ma pasioneaza actoria si filmul...de accea atunci cand o sa vina vremea sa merg la facultate as vrea sa ma duc l una cu profil de actorie, deci in final, vreau sa ma fac actrita:-d

| ΞJustΞмэΞ a răspuns:

O sa ma fac cel mai mare arhitect roman cunoscut. Voi reprezenta Romania in tari puternic dezvoltate, cum este Japonia, Statele Unite ale Americii, Germania, Franta si chiar Turcia si voi numi un zgarie-nori dupa un actor roman care banuiesc ca o sa moara pana cand o sa termin eu facultatea, din pacate sad
Romani, fiti pregatiti. Nu veti mai fi in umbra cum ati fost tot acest timp. Va voi scoate din noroiul asta, va promit!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fotograf sau farmacistbig grin

| Lucian_4316 a răspuns:

Eu vreau sa imi creez o afacere.O sa vad eu pana cresc mai este.P.S am avut un coleg este cam nauc asa fumeaza chestii de astea.El spunea ca se face puscarias

| yonela96 a răspuns:

Doctor. Tu?

| Reew a răspuns:

Eu cand o sa fiu mare, ma fac tractorista

| magda2454 a răspuns:

Avocat,actor...

| geeooo a răspuns:

Hmm...vreau sa fiu bianca dragusanu

| UndiscoveredSoul a răspuns:

Pai sincer nu m-am gandit niciodata atat de departe, sa zicem ca mi-am facut un plan asa, pana la facultate. As vrea sa ma aflu in domeniul filmelor (regizor, actrita etc) dar mi-ar placea foarte mult sa fiu translator. IUBESC limbile straine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De la foarte bine în sussmug

| ȘtefiȘtef a răspuns:

Cand o sa fiu male vreau sa fiu plintesa!

| Scriitoarea a răspuns:

As vrea sa devin inginer agronom sau oricum ceva cu agricultura ca imi place foarte mult. Dar oricum, nu cred ca in Romania de azi.

| JustDolt a răspuns:

Eu vreau sa ma fac vetelinaal puppy dog eyes.Mai am vreo 6 ani si gata laughing