Picatua Chinezeasca si dupa ce se satura de apa m-as juca putin cu energia electrica, ca sa spun asa las face rezistor.
Ai de ales :1)http://www.youtube.com/watch?v=kffacxfA7G4
2)http://www.youtube.com/watch?v=nQB4nAjZIdE
sper sa te ajute:))
As baga cutitul in el incet, foarte incet si dupa as mai baga unu si inca unu ca la trucurile alea de magie doar ca aici ii le voi baga pe bune.
Nu ca as avea ceva cu el, doar placerea de a ucide
Si daca te legam de perete?
Daca te violam?
Daca te puneam sa asculti Fuego?
Daca te bateam cu biciul?
Daca gaseam o utilitate pentru ce-am vazut eu in dulapul ala(un dildo, ca sa nu uiti)?
Daca-ti taiam parul in cel mai hidos mod posibil?
Daca bateam cuie in tine?
Daca iti jupeam pielea?
Daca-ti dadeam foc?
Daca te viola Michel Telo(eh, erai violat de o fata, nu se pune.)?
Daca iti rupeam coastele?
Daca te tratam la loc?
Daca te rapeam in fiecare zi dupa miezul noptii si repetam asta la infinit?
Daca te puneam sa ma asculti pangandu-ma, vorbind despre cadavre sau mai rau, cantand?
Daca-ti distrug planurile de duminica?
Daca-ti taiam picioarele inainte?
Astept un raspuns(sau mai multe). Poate n-o sa ma ignori...
As baga ceva un film la care sa rada foarte tare,dupa ce se opreste pun farfuria plina cu spanac,si il duc afara si dezleg cainele ca sa il muste, pe urma l-as duce inapoi, as lua o bata si l-as bate foarte rau, iar dupa aia l-as lega de spatele unui taxi care merge fff rapid, pe urma dupa ce ar opri taxiul il duc acasa si ii tai cate un deget. Dupa ce ii dau nu stiu cate droguri iau bilete la concertul celui mai tampit cantaret si care baga si niste proaste urate pe scena care nu stiu sa danseze si l-as lasa vreo 6 ore acolo..Mamă ce m-as distra!
Wow...fraților, ce sadici sunteți.Bogdan, hope you like them all, I might apply them all.
M-as pune-n fata lui si as manca la greu tot ce el adora...
Hmmmmm, i-as rade
) ( nu suporta rasul meu )
Aaa...l-as imbratisa
) dracu stie ce i-as face
) nu-mi prea imi vin ideile acum dar.
. daca tot e legat dau o tura prin pc-ul lui la dosarul cu "creatiile lui" ca daca tot nu ma poate oprii