| Gandăr a întrebat:

Un top 15 al utilizatorilor de pe T/A?
Un top 10 al trollilor de pe T/A?
Thankie.

16 răspunsuri:
| DaVà a răspuns:

Da...Parazitii au rime si flow mai bune decat BUG

| AnneBre a răspuns:

M-am plictisit de atâtea topuri. Ai pus întrebarea în speranţa că cineva te va băga şi pe tine?

| Gandăr explică (pentru AnneBre):

Nope. Că ştiu că sunt slabe şansele.

| MâţulMov a răspuns:

Mi-ar trebui cateva luni ca sa pun la punct un top al userilor de pe t/a, iar un top al trollilor de pe t/a ar dura vreo 10 ani straight face

| florentinf a răspuns:

Nu cred ca sunt in strare sa judec pe cineva facand un top si nici voi nu trebuie sa faceti un top ca acesta pentru ca automat o sa te ridici pe tine la un grad se suprioritate, gen : uite-l pe ala ha ha ha ce troll e, ha ha, asa gandesti in timp ce scrii la top trollli, o intrebare stupida, nu sunteti nici voi nici eu in masura sa barfim alti oameni sau sa-i facem "trolli"(ce-o mai fi si aia, iventati cuvinte doar ca sa va dati mari smecheri si sa va dati rotunzi)

| ɔɐıɔ a răspuns (pentru florentinf):

Un troll inseamna o persoana care face "misto" de cineva

| Gandăr explică (pentru florentinf):

Ştii cât de stupid a sunat răspunsul tău?

| Bastet a răspuns:

Trolli,zici? n-am văzut de mult.

| Bastet a răspuns:

Um,un wannabe?

| ɔɐıɔ a răspuns:

Nu troll din ala...

| Bastet a răspuns:

ŞI asta te face troll? Şi eu pot să enervez juma' de site, da' asta nu mă face troll.Mă face enervantă.

| 3rdWW a răspuns:

Un troll face trolling.

| NoChanceForUs a răspuns:

Stă 25/24 ore la pc și face fap-fap gingaș așa.

| florentinf a răspuns (pentru Gandăr):

Tie ti-s-a parut stupid? ca-mi spuneam punctul de vedere asupra unui top care ar decadea oamenii facandu-i "trolli"?

| Gandăr explică (pentru florentinf):

Nu, mi se părea stupid faptul că nu ştii ce'i ăla troll.

| florentinf a răspuns (pentru Gandăr):

Nu m-am nascut invatat si nu vorbesc chineza internetului gen: cf bwlg whr; l5jlfusldn rjghgs gasdlgshdgls dlhkdflgi skfgsileh