M-am plictisit de atâtea topuri. Ai pus întrebarea în speranţa că cineva te va băga şi pe tine?
Mi-ar trebui cateva luni ca sa pun la punct un top al userilor de pe t/a, iar un top al trollilor de pe t/a ar dura vreo 10 ani
Nu cred ca sunt in strare sa judec pe cineva facand un top si nici voi nu trebuie sa faceti un top ca acesta pentru ca automat o sa te ridici pe tine la un grad se suprioritate, gen : uite-l pe ala ha ha ha ce troll e, ha ha, asa gandesti in timp ce scrii la top trollli, o intrebare stupida, nu sunteti nici voi nici eu in masura sa barfim alti oameni sau sa-i facem "trolli"(ce-o mai fi si aia, iventati cuvinte doar ca sa va dati mari smecheri si sa va dati rotunzi)
ŞI asta te face troll? Şi eu pot să enervez juma' de site, da' asta nu mă face troll.Mă face enervantă.
Tie ti-s-a parut stupid? ca-mi spuneam punctul de vedere asupra unui top care ar decadea oamenii facandu-i "trolli"?
Nu m-am nascut invatat si nu vorbesc chineza internetului gen: cf bwlg whr; l5jlfusldn rjghgs gasdlgshdgls dlhkdflgi skfgsileh
LisaJulie întreabă: