| Belluţa a întrebat:

Vă iubesc atât de mult TPU, încât n-am nici măcar cuvinte de spus! Dar de ce sunteți așa de demodați, nu știți că dacă sunteți supărați pe mine sau pe altcineva, o să vină trollii peste voi? e Crăciun trebuie să fim mai buni, să facem pace, ce ziceți?
Vă doresc un Crăciun Fericit și multă sănătate, să mâncați porcul cu buci, adică și șorici și de toate.
Să fiți sănătoși.

14 răspunsuri:
| elena a răspuns:

Pentru cei care au uitat...

În mitologia nordică, trolul este o ființă gigantică, un uriaș, care vânează oameni, noaptea.

Este descris și ca un gnom zburdalnic, care trăiește în munți sau în păduri, întruchipând forțele rele ale naturii.

Trolii sunt, de fapt, niște ființe cu o inteligentă redusă, despre care se credea că la lumina soarelui se transformă în stane de piatră.

Este clar, ca nu am, de ce sa-mi fie frica. Aceleasi urari si pentru tine.

| klau95 a răspuns:

Belu belu morcovelu...e trufandaa la cimitiru belu.

| Downfall a răspuns:

Dă-ţi foc happy

| NuStiuCeNumeSaImiPun a răspuns:

Trebuia sa zici : ", să mâncați porcul cu buci si fudulii, adică și șorici și de toate. " Cica fuduliie is o delicatese rolling on the floor
P.S: Pt. cei care nu stiu ce inseamna dati pe google ce inseamna fudulii.

| ViezurE a răspuns:

Sănătate şi virtute
S-avem ce fuma şi...bea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu măăă... ștei? Nu ne zi ca suntem demodati.Suntem doar asa mai...comunisti de felul nostru.Dar vreau sa zic ca daca era comunismul prezent in mai multe tari, era ordine in lume. Poate nu traiam cu cine stie ce drepturi, dar aveam siguranta zilei de maine.Am deviat de la subiect! Si te rog(mai mult te oblig) nu te mai uita la Twilight.Now GTFO!

| CriminalăÎnSerie a răspuns:

Nu cred ca mai dorm la noapte

| Șosețică a răspuns:

"mananca o ureche de porc"

Da, da, cum spui tu oh go on

| PotcaPădurii a răspuns:

Dar dupa Crăciun iti reiei programul normal, nu? Mai bine enervanta, decat draguta, ma sperii...

| MâţulMov a răspuns:

Daaaa, De Craciun, fii mai bun, fii adevarat...
Mersi, si tie la fel.

| AnneBre a răspuns (pentru elena):

E troll. Cu doi de 'l'. Ceea ce înseamnă altceva.

| Musique a răspuns:

Eu nu-ti impartasesc iubirea, sper sa nu te superi.

| elena a răspuns (pentru AnneBre):

Ai dreptate...am citit gresit! Pe scurt, un troll este un provocator fără cauză, cineva care lansează o discuție cu scopul de a recrea un conflict de idei. Uneori, conflictul devine amuzant pentru troll, dar aproape niciodată pentru participanții inocenți.

| AnneBre a răspuns (pentru elena):

Nu trebuie să dai definiţie la tot ce auzi. -____-
Nu suntem la Ştiinţă.