Il iubeeesc! E cel mai tare! Este frumos, canta super. Nu e deloc gay, idiotilor! Sunteti voi prea prosti sa recunoasteti muzica buna, aia e! Daca iti place cat iti place si mie, atunci esti suuuperrr inteligenta!
Si mie imi place sa-l vad spanzurat, cu 10 cutite infipte in spate si cu o scrisoare in care scrie ca-l doare in varful &%¤#& de tine
Îmi plac ochii lui aşa mult că i-am scos şi i-am pus în formol la păstrare
*se aude un sâsâit* Oh, era acid...
Si,esti mandara de asta nu?![]()
poti sa te spanzuri, voi face si rugaciunea:
"Doamne iart`o pe @Fanna1puteapişu care din păcate pentru JB,care şi a mai pierdut un fan,dus în lumea de dincolo si care tot din pacate a bagat TPU in boala,cu Machu Picchu(dacă cauţi pe net vrei vedea căi un oraş de mult apus,la fel ca JB)Doamne, te rog incă o data sa nu mai faci glume din astea cu mine, ca ajung la spital in coma -gadu`4- si a asa usor ma pierd,dusă spre o lume mai buna -sper-.Şi ca o ultimă dorinţă,Doamne,sper ca peacolo pe sus,peunde`oi ajunge, sa ma feresti de toate coţofanele astea care in lumea actuala îl adora *iuuuu* pe brocăilă ăla de Jegos
*
Înca o dată îti zic: Dumnezeu sa-ţii fie aproape!
*se asteapta la stupid din partea ta, dar doreste sa aiba macar un 'inteligent'*
Oh,doamne! mai una? cu ce am pacatuit?![]()
raspuns la intrebare:NU!
vrei doar sa iesi in evidenta? sa iti faci anuntata prezenta? de ce ai ales t/a? uita-te la intrebarile mai vechi sa vezi cat il „iubim"pe jb!
Ps:http://www.pizap.com/gallery_display_page4.php? imagename =pizap.com10.76102605927735571304181012531.jpg&datestamp =043011
ps scuze flavius, da sa ii arat cat il iubim.app e super!
Foarte mult
Vrei să mi te alături să ne pişăm împreună pe el?
Cine mi se mai alătură?
Ca băiat nu-mi place de el că nu-i nu știu ce frumusețe bărbătească rară de să-ți curgă zăbalele după el.
În rest, vreo câteva melodii de la el îmi plac, dar nu mă declar o fană de-a lui. În nici un caz.
X_x
Sa-l iei in ^%#$ si sa ti-l bagi in &*% cu tot cu &&%^ si cu*^$%^ si cu tot neamu` tau
Imi pare rau pentru tine ca te-ai imbolnavit de baibarloza ...Saraca de tine
((
)))))
Esti alta disperata care a pus aceasta intrebare din intentie doar ca sa ne enerveze
mi-ar placea la minune sa ma razbun cu tine dar acum am alte lucruri mai bune de facut...
Hai ma la dreq...inca una? Asta-i cea mai cretina intrebare de pe fata Pamantului! Tare curioasa sunt sa vad daca chiar LadyJ isi face toate aceste conturi de ***. ![]()
NU MAI SUPORT FRATILOR! O SA MA SPANZUR! *disperata, se ia cu mainile de cap*
Duceti-va undeva(nu zic unde) si izolati-va de lume, ati poluat categoria T/A cu rahatul vostru ambulant!
@dDeiaa pai tocmai asta zic. idioatele astea (scuzati) se indragostesc de niste poze, ca saracele atata minte au. vorba ta, mai bine cu unu de 28 de ani, macar stiu ca e bunaciune!
Mi se pare un tip ok. Nu am nimic impotriva lui, insa nici nu sunt disperata dupa el.
Fa lui biber nu-i pasa de voi fani ii pasa de bani el castiga milioane de dolari de pe urama obsedatelor ca tine (WAKE UP)
Omg ati innebunit toti cu justin Biber eu nu sunt nici fan dar nici nu pot sa spun ca nu imi place pentru ca mai ascult melodii de ale lui
Loome LooOmme mai nou sunt disperata dupa prezicerile lui jonicknitza17justin ![]()
Deci Loome lume mai nou sunt disperataaa
)
Si sunt mandra ca sunt dispeerata mai bine decat sa fiu "Ahh pisiPisi Justin Biberon sau cum zic englezii/americanii Jusitin Boober ![]()
Deci Loome lume sunt Disperata
si sunt mandra de asta
...
*Sta si se gandeste* Dar atunci jonicknitza17justin ce mai e?
Daca eu sunt disperata ea e SI MAI "NEDISPERATA"
Ma' daca ziceti nu va intelegem atunci de ce [beep] mea mai puneti intrebarile aici? Dati un sarci pe motorul de cautare de sus, de pe TPU si sa vedeti ca aceasta categorie NU este una potrivita.
P.S. Du-te direct in [beep] si i-al pe [beep] si bagati-l in [beep] si cu [beep] si cu [beep] si cu tot neamu' tau de bile spatiale! Nesimtita [beep] care esti~ fraza completa(plus, minus cateva cuvinte)
"Va place Justin Bieber?"
Ala eu... ala eu... ba da chiar nimeni nu se ofera?
Alta obsedata.Ti-am mai raspuns la o intrebare sa nu ma asculti.Asta e! Sa mai aduca cineva o cusca!