| BiancaFetita a întrebat:

Va place Justin Bieber? Mie imi place!

Răspuns Câştigător
| SexyGiuly a răspuns:

Il iubeeesc! E cel mai tare! Este frumos, canta super. Nu e deloc gay, idiotilor! Sunteti voi prea prosti sa recunoasteti muzica buna, aia e! Daca iti place cat iti place si mie, atunci esti suuuperrr inteligenta!

| Fiction a răspuns (pentru SexyGiuly):

Scuza-ma draga,dar nu cred ca ai auzit de metallica,de paramore,de seether sau de evanescence, asa-i? Asta-i muzica buna, adevarata. Apropo vroiai sa pui poate inteligenta intre ghilimele! (daca stii ce-s alea)

50 răspunsuri:
| Comeandtellmesomething a răspuns:

Si mie imi place sa-l vad spanzurat, cu 10 cutite infipte in spate si cu o scrisoare in care scrie ca-l doare in varful &%¤#& de tine

| Muflă a răspuns:

Îmi plac ochii lui aşa mult că i-am scos şi i-am pus în formol la păstrare happy *se aude un sâsâit* Oh, era acid...

| Musique a răspuns:

Si,esti mandara de asta nu?batting eyelashes
poti sa te spanzuri, voi face si rugaciunea:
"Doamne iart`o pe @Fanna1puteapişu care din păcate pentru JB,care şi a mai pierdut un fan,dus în lumea de dincolo si care tot din pacate a bagat TPU in boala,cu Machu Picchu(dacă cauţi pe net vrei vedea căi un oraş de mult apus,la fel ca JB)Doamne, te rog incă o data sa nu mai faci glume din astea cu mine, ca ajung la spital in coma -gadu`4- si a asa usor ma pierd,dusă spre o lume mai buna -sper-.Şi ca o ultimă dorinţă,Doamne,sper ca peacolo pe sus,peunde`oi ajunge, sa ma feresti de toate coţofanele astea care in lumea actuala îl adora *iuuuu* pe brocăilă ăla de Jegos straight face *
Înca o dată îti zic: Dumnezeu sa-ţii fie aproape!
*se asteapta la stupid din partea ta, dar doreste sa aiba macar un 'inteligent'*

| MasterOfDisaster a răspuns:

Oh,doamne! mai una? cu ce am pacatuit?crying
raspuns la intrebare:NU!
vrei doar sa iesi in evidenta? sa iti faci anuntata prezenta? de ce ai ales t/a? uita-te la intrebarile mai vechi sa vezi cat il „iubim"pe jb!

| MasterOfDisaster a răspuns:

Ps:http://www.pizap.com/gallery_display_page4.php? imagename =pizap.com10.76102605927735571304181012531.jpg&datestamp =043011

ps scuze flavius, da sa ii arat cat il iubim.app e super!

| pinguinuVerde a răspuns:

Foarte mult happy Vrei să mi te alături să ne pişăm împreună pe el?
Cine mi se mai alătură?

| Pralină a răspuns:

Altu altu altu altu altu altu altu altu!

| Puţifer a răspuns:

Daaa.:X
mi se rupee de el love struck

| AndutzaAndu a răspuns:

Ca băiat nu-mi place de el că nu-i nu știu ce frumusețe bărbătească rară de să-ți curgă zăbalele după el. laughing În rest, vreo câteva melodii de la el îmi plac, dar nu mă declar o fană de-a lui. În nici un caz.

| Pastil?B? a răspuns:

Hăăăă!
Cine te'a întrebat?

| Ciufuliciii a răspuns:

X_x
Sa-l iei in ^%#$ si sa ti-l bagi in &*% cu tot cu &&%^ si cu*^$%^ si cu tot neamu` tauangry

| Ciufuliciii a răspuns:

@IloveJB: Măta e proastă si idioată! angry

| Mihaelaa98 a răspuns:

Imi pare rau pentru tine ca te-ai imbolnavit de baibarloza ...Saraca de tine crying((

rolling on the floor)))))

| Bizzareq1 a răspuns:

Ce glumă...

| Sოﺁℓε a răspuns:

Esti alta disperata care a pus aceasta intrebare din intentie doar ca sa ne enerveze
mi-ar placea la minune sa ma razbun cu tine dar acum am alte lucruri mai bune de facut...

| Jazzooohs a răspuns:

Hai ma la dreq...inca una? Asta-i cea mai cretina intrebare de pe fata Pamantului! Tare curioasa sunt sa vad daca chiar LadyJ isi face toate aceste conturi de ***. straight face

NU MAI SUPORT FRATILOR! O SA MA SPANZUR! *disperata, se ia cu mainile de cap*

Duceti-va undeva(nu zic unde) si izolati-va de lume, ati poluat categoria T/A cu rahatul vostru ambulant!

| Jazzooohs a răspuns:

@dDeiaa pai tocmai asta zic. idioatele astea (scuzati) se indragostesc de niste poze, ca saracele atata minte au. vorba ta, mai bine cu unu de 28 de ani, macar stiu ca e bunaciune! rolling on the floor

| Adredemesconf a răspuns:

@Şvaiţăr esti cel mai tare! rolling on the floor

| AliceHappyGirl a răspuns:

Mi se pare un tip ok. Nu am nimic impotriva lui, insa nici nu sunt disperata dupa el.

| BOOBZen a răspuns:

Nu,ii urasc muzica

| Dean1996 a răspuns:

Tu de unde ai mai răsărit?laughing

| andrei62 a răspuns:

Fa lui biber nu-i pasa de voi fani ii pasa de bani el castiga milioane de dolari de pe urama obsedatelor ca tine (WAKE UP)

| Miky a răspuns:

Omg ati innebunit toti cu justin Biber eu nu sunt nici fan dar nici nu pot sa spun ca nu imi place pentru ca mai ascult melodii de ale lui

| Șosețică a răspuns:

Loome LooOmme mai nou sunt disperata dupa prezicerile lui jonicknitza17justin laughing
Deci Loome lume mai nou sunt disperataaa laughing)
Si sunt mandra ca sunt dispeerata mai bine decat sa fiu "Ahh pisiPisi Justin Biberon sau cum zic englezii/americanii Jusitin Boober laughing
Deci Loome lume sunt Disperata laughing si sunt mandra de asta rolling on the floor...

*Sta si se gandeste* Dar atunci jonicknitza17justin ce mai e?
Daca eu sunt disperata ea e SI MAI "NEDISPERATA" laughing

| Ramonaaaa a răspuns:

Absolut delocbatting eyelashes.

| DildăuPaispe a răspuns:

Ma' daca ziceti nu va intelegem atunci de ce [beep] mea mai puneti intrebarile aici? Dati un sarci pe motorul de cautare de sus, de pe TPU si sa vedeti ca aceasta categorie NU este una potrivita.
P.S. Du-te direct in [beep] si i-al pe [beep] si bagati-l in [beep] si cu [beep] si cu [beep] si cu tot neamu' tau de bile spatiale! Nesimtita [beep] care esti~ fraza completa(plus, minus cateva cuvinte)

| MadnessCaffe a răspuns:

"Va place Justin Bieber?"

Ala eu... ala eu... ba da chiar nimeni nu se ofera?

| Musicmakesmefree a răspuns:

Alta obsedata.Ti-am mai raspuns la o intrebare sa nu ma asculti.Asta e! Sa mai aduca cineva o cusca!

Întrebări similare