Il iubeeesc! E cel mai tare! Este frumos, canta super. Nu e deloc gay, idiotilor! Sunteti voi prea prosti sa recunoasteti muzica buna, aia e! Daca iti place cat iti place si mie, atunci esti suuuperrr inteligenta!
Fa lui biber nu-i pasa de voi fani ii pasa de bani el castiga milioane de dolari de pe urama obsedatelor ca tine (WAKE UP)
Si mie imi place sa-l vad spanzurat, cu 10 cutite infipte in spate si cu o scrisoare in care scrie ca-l doare in varful &%¤#& de tine
Alta obsedata.Ti-am mai raspuns la o intrebare sa nu ma asculti.Asta e! Sa mai aduca cineva o cusca!
Nu e cine stie ce frumusete de baiat. dar are voce faina.
http://www.semneletimpului.ro/......-3213.html
Loome LooOmme mai nou sunt disperata dupa prezicerile lui jonicknitza17justin ![]()
Deci Loome lume mai nou sunt disperataaa
)
Si sunt mandra ca sunt dispeerata mai bine decat sa fiu "Ahh pisiPisi Justin Biberon sau cum zic englezii/americanii Jusitin Boober ![]()
Deci Loome lume sunt Disperata
si sunt mandra de asta
...
*Sta si se gandeste* Dar atunci jonicknitza17justin ce mai e?
Daca eu sunt disperata ea e SI MAI "NEDISPERATA"
Mai copiii sa fim sinceri NIMANUI NUI PLACE JUSTIN BIBER DECAT PROSTILOR ok? nu ma la asta va ganditi cand sunt staruri mai bune ca el :Alexandra stan,Destiny Hope Cyrus, Jenifer Lopez, Ke$ha si multe altele...
Il urasc din tot sufletul daca vine in Romania pe cuvantul cal ucid cu sange rece si ii pun heavy metal pana ii explodeaza creierul de fetita si asta numai pentru ca a jignit metallica si megadeth
Fetelor carora le place un baiata cu voce de fata se numesc lesbiene? Ptr ca... Justin Beaver este gay...
Cat de cat imi place dar nu sunt inebunita dupa el eram si eu asa dar nu mai sunt
Ma' daca ziceti nu va intelegem atunci de ce [beep] mea mai puneti intrebarile aici? Dati un sarci pe motorul de cautare de sus, de pe TPU si sa vedeti ca aceasta categorie NU este una potrivita.
P.S. Du-te direct in [beep] si i-al pe [beep] si bagati-l in [beep] si cu [beep] si cu [beep] si cu tot neamu' tau de bile spatiale! Nesimtita [beep] care esti~ fraza completa(plus, minus cateva cuvinte)
Auzi daca il iubesti asa mult verifica acest link dragalas
http://translate.google.ro/? hl=ro&tab=wT#ro|en|liviu%20guta