Tuuu,chiar poți să te uiți la una din ele? Iubiri secrete mi se pare ce-a mai mare tâmpenie pe care o dă la TV, iar pariu cu viața... alune pe băț.
*uite de ce aleg să dorm în loc să deschid televizorul*
Serios, a încercat vreodată cineva să se uite la Iubiri Secrete odată și să intre în comă de râs?
De acord! da! da! da! dar shippuden! personajul tau preferat care e?
Naruto.Shippuden nu ar fi existat fără primul sezon care a fost şi el genial.
Iubiri secrete nu imi place deloc, iar pariu cu viata putin... am inceput sa ma plictisesc de el
Ai dreptate.Nu stiu. ce anume vad astia in... serialele astea proaste.
Ambele
, deoarece nu ma intereseaza rivalitatile dintre 2 seriale. In plus, Iubiri secrete este un serial la care mori de ras, uneori mai este si actiune, putin mai rar, (Evident, Iani face toata comedia, Radu cu gagicile, si imaturitatea de care da doavada), Pariu cu viata este un serial pentru golanasi, nu de altceva doar ca nu este pentru varsta noastra de copii de 14 ani
, eu ma uit din cauza ca e cu muzica, si uneori cu batai. Am zis "uneori", dar momentan dintre cele 2 aleg Iubiri secrete prin simplul fapt ca este amuzant, uneori recunosc ca se prefac prea mult
.
Sincer, niciuna!
Aleg Finetti!
Acum serios, serialele alea sunt penibile. mai bine stau pe TPU.
Poate vă plac. pentru că vă imaginaţi că faceţi parte din ele.
Pariu cu Moartea si Iubiri Proaste. sunt nişte seriale fără sens cu actori proşti necunoscuţi abia. introduşi în showbiz.
Mi-am dat şi eu cu părerea!
Pentru că. asta este o ţară. liberă
Lumea Noastră Eşti Tuuuu!
Huaa
Pariu cu viata, nu am ratat niciun episod ![]()
dar si iubiri secrete e frumos.dar nu stiu cand incepe
LisaJulie întreabă: