Pai eu : sun o prietena si ii spun : hai sa facem ceva
1. sa iesim afara... 2. sa vi la mine sa ne jucam ceva. 3.sa vi la mine sa ne uitam la un film[sau sa te uiti singur] 4. sa descarci un joc pe ceva. 5. intri pe google si scrii : jocuri anti plicti [crede-ma.sunt mirifice]. sau lucruri plictisitoare.sa iti faci curat in camera sa iti faci tema.sa citesti o carte. daca nnu. poti sa intri pe tpu.sau pe net sa citesti bancuri.sau sa asculti muzica.
Pai nu prea am timp de plictiseala, dar mai am si eu momente din astea.
Pai, cand ma plictisesc eu:intru pe calculator(vb. pe mess, ascult muzica, stau aici, pe TPU.), ma uit la TV(emisiuni, filme), ies afara cu prietenii(prin parc, mall). Cam asta fac eu
Cand ma plictisesc uneori "innebunesc" si fac glume si rad ca blegu, intru pe net nu gasesc nimic interesant, prea mare plictiseala, as juca ceva nu gasesc ceva fain, ma duc ori invat ori desenez(schite) ori daca nu in ultima instanta ma duc si inchiriez un film sau un joc sau ai mai putea sa faci si tu ceva prajituri ceva dulce de plictiseala.
Pai fac acelasi lucru, fiindca mereu fac ceva
si ma plictisesc facand acel lucru
dar il continui
Euu unull Cand Ma Plictissesck Intrru Pe TpU, Saaau Fack Niste Caterinka Pe Mess, Sun Prietenii Sau Ma Joc Metin2
Spun la toata lumea cat de plictisita sunt si tresa se bage candva in seama cu mine si dupa aia nu ma mai plikty:p