Fac lucruri normale, adica ma urc pe banca si tip : "M-a lovit, m-a lovit si ma doare! M-a lovit pictiseala!"
Dar tu?
Intru pe net pe tel ca are profu de informatica router si nu si-a pus parola pe el cerd k toata scoala fura net de la el
imi bat joc cu o colega de un coleg care pune bani la pariuri sportive si nu castiga niciodata, ma mai uit la colega cum deseneaza (deseneaza foarte frumos ) sau cand e rau de tot atipesc mai ales cand stige profu de desen lumina
imi pun castile in urechi si ascult muzica sau mesaje chestii obisnuite
:*
Dooooooorm... am adormit de multe ori la ore, la propriu vorbesc si profu a crezut ca doar mi-e rau
Sau mazgalesc pe banci cu marcaru;-? Sau rad cu vecinu din fata de alti vecini.
Dorm. Tot timpul sunt obosită așa că-mi bag căștile și somn ușor! Profii nu spun nimic
Trimit bileţele de dragoste profilor şi ei se enervează că nu ştiu de la cine le primesc.
Ma rad!
si niciodata nu-mi ajung pixurile (cred ca am 2 penare) si intervine colega.
sau imi fac curat peste tot si bag tot gunoiu in banca la vecina.sau ii ascund chestii sau mancam amandoua sau jucam x si 0 ![]()
ma mai uit si pe ceas...dar asta nu e important
Facem misto de profi. radem. nu le dam atentie
). mai ales ala de istorie,, tagareata'' da din fund cand scrie la tabla si daca scrie, zguduie tabla.
))
Pe al nostru il numim "testosul" e zbarcit si nu aude si-ti trebuie o umbrela cand vorbeste ala iar la tabla scrie cu literede tipar si nu intelegi nimic din ce scrie.
Pai facem concurs de bancuri, trimitem biletele, facem misto de profi/profe, mancam, mergem la baie si stam pe hol la barfa etc...
Vorbesc cu colegii de banca
Profesoara de tehnologica ne explica ca intram in modulul 2 si ca o sa lucram cu materiale textile. si blabla.
Ne-o dat sa scriem paduri de foioase, rasinoase si exotice ![]()
Si face colegu de banca : Noi suntem copaci
Spun eu : Copii copaci
Psst. am amortit.
Desenez coperta caietelui/cărţii, vorbesc cu colegul de bancă, mă uit la ceas şi astept să se sune, glumim, râdem.
Pai rad..mai vb cu colegu' de banca cu care fac panarama la fiecare ora si ma joc pe telefon sau fac faza cu MP4 pe sub bluza si ascult muzica
Pai scriu scriu mesaje pe telefon, mananc guma, ma joc cu pixul si astept sa se sune.
1.Vorbesc cu colega de banca
2.Trimit biletele
3.Scriu pe banca raspunsuri la teste