anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Voi ce faceti cand va plictisiti? >:

Răspuns Câştigător
| PotcaPădurii a răspuns:

Ma dau cu capul de pereti, imi torturez vecina, dau muzica la maxim, il desenez pe alice cooper, trag cu prastia in masinile scumpe, dau foc la casuta postala, ma iau la intrecere cu cainii, citesc proverbe chinezesti originare din Olanda(true story, dude), imi sfasii hainele care sunt prea feminine, ma arunc de la etaj cu parasuta, aterizez prin copaci, privesc matele care omoara porumbei cu arme de distrugere in masa, dau o gaura in asfalt, apoi scriu tampenii, pe TPU si in final careva ma impusca!
Isn't it great fun?

16 răspunsuri:
| Bya132 a răspuns:

Mă plictisesc.

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Nu am timp de așa ceva!
Pa, pa.

| RockaruL a răspuns:

Laba.

| blueangel99 a răspuns:

Intru pe mess, conquistador, TPU, citesc, scriu, ascult muzică. (una din astea)

| AnneBre a răspuns:

Bine, tu?

| Downfall a răspuns:

Ma uit pe pereti

| NoNameJunior a răspuns:

Buna!
ma joc pe calculator,fac un puzzle,merg la cumparaturi,ies in parc cu rolele(cu prietenii,bineinteles),ma joc cu animalele de companie,stau pe TPU,rontai ceva(biscuiti etc),cant,dansez,desenez,ascult muzica,imi fac manichiura,imi scot catelul la plimbare,ma gandesc cu ce sa ma imbrac a doua zi, pictez, vorbesc pe mess sau la telefon.

| Ramonaaaa a răspuns:

Citesc o carte frumoasa,stau pe mess,pe TPU,ies afara cu prietenii, cant(chiar daca sunt afona), desenez.

| DreamAutopsy a răspuns:

Respir, clipesc, mă mișc, mă uit la diverse obiecte.

| VladimirPutin a răspuns:

Ce faci tu acum

| introduaicinumele a răspuns:

Ma joc pe PC (ma plici dupa cateva ore ca jocu de ultima generatie cu super grafica si un super gameplay il termin laughing)))rolling on the floor, mai ales shooterelehappy ) Sau ma joc pe PSP (acelasi lucru ca la PC, jocuri prea scurte). Stau pe net, chiar daca juma de siteuri pe care le cunosc eu le stiu pe derost. Fac teme laughing Stau in pat pe telefon, telefonul meu inteligent ca un PC, fac acelasi lucru ca pe PC, net, jocuri, muzica etc. Si pe ultimul loc stau pe TV, ciudat e ca toate emisiunile le stiu pe derost, deci n u mai am ce face. sad Si cu prietenii, sunt pleacati sambata si duminica si in tp scolii ne facem damblaua in pauze laughing

| IndescribableChild a răspuns:

Astept ziua de maine.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai... ma apuc sa-mi fac curat in camera, ma joc pe pc, mai vb cu familia, ma uit la tv, ascult muzica, ma duc la shopping, ies pe afara, fac parada modei imbracandu-ma in toate felurile de haine pe care le am:X, imi fac bratari cu margele, ata sau cabluri, imi pun insicne si imi mazgalesc ghiozdanullaughing:X, sun prietenele si vb detoate, imi fac coafuri si vad care-mi sta mai bine:X, incerc alaturi de mama sa fac retete gustoase :X desert:X, citesc o carte dar asta se intampla rarrrrlaughing)), imi fac temelehappy, imi mai sortez din haine si jucari pe care le arunc si pe care le las (hainele si lucrurile care mi-au ramas mici si nu am ce sa mai fac cu ele), incerc sa ma machiez in toate felurile si vad care-mi sta mai bine:X, imi fac unghiile:X, imi fac poze ore intregi:X cu telefonul sau cu aparatul foto:X si multe altelewinking
te pupici si incearca si tu din ideile melewinking...:*

| Céline7 a răspuns:

Imi fac poze, invit o prietena la mine acasa, ma uit la tv happy

| Your5angel a răspuns:

winking happy :-) eu aştept ziua de maine

| Ilincaaaa a răspuns:

Eu ies in oras cu prietenii,ascult muzica, ma joc pe big fish:X, cant!laughingdesenez:X Sunt o multime de lucruri pe care le poti face:*

Întrebări similare