Mda...defapt imi pace japoneza dar tot pe acolo
... dupa parerea mea nu sunt incadrata nici la cei mai destepti, dar nici la cei mai prosti.sau cum sa zic; undeori ma urasc alteori ma iubesc si ceea ce stiu digur e ca in fiecare an am un nou lucru de care sunt obsedata
(De ex: anul' asta sunt obsedata de Naruto:X)
Esti un nasol cu lant de aur la gat si creierul gol,cumperi toale de firma bagi mecla-n mall, ai un seria 5, iti pute botu plescai mentol,mor femeile dupa tine fa-ti un control,cap de bivol vad ca tu nu ai rude ai stol, si o sa-mi aduc in pistol munitia de razboi la paintball, esti parvenit dai cu banii in lautari
da da da
chiar nimeni nu are ceva frumos de spus despre mine? sunt chiar asa de rea?
Se pare că te-ai autocaracterizat pe la una din explicaţiile tale. De ce să mă bac unde nu-mi fierbe oala dacă nu te cunosc? Ori ai devenit dependentă de atenţie ca şi Gogu? Mâine, poimâine, ne pui să-ţi scriem poeme.
Problema e că...
nu te cunosc!
Te rugam sa verifici enuntul pe care l-ai scris si sa elimini majusculele care nu sunt necesare! Iti reamintim ca majuscula (litera mare), nu se foloseste decat pentru prima litera din propozitie, pentru numele proprii si acronime (de ex.: ONU, CFR, UEFA).
Enunturile scrise numai cu litere mari sunt deranjante, inestetice si mai putin lizibile, asa ca am aprecia daca ai folosi majuscula numai atunci cand este cazul!
Echipa TPU.ro si ceilalti utilizatori iti multumesc!
ObiectivulAnonim66 întreabă:
preaREa întreabă:
LisaJulie întreabă: