| Ancutss30 a întrebat:

Vreau sj eu o lista cu bancuri foarte tarilaughing. Funda sigur sj >votbig grin

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna.
Se duce unul la doctor cu un cutit infipt in spate.

- Domnule doctor, am un cutit in spate!
- Acum vii, domnule, cand mai sunt trei minute pana la ora 7, cand se termina programul. Vino si dumneata maine.
- Domnule doctor, ce suflet aveti sa ma lasati cu cutitul asta in spate?
Medicul se duce la bolnav, ii ia cutitul din spate si i-l infige in ochi.
- Na! Du-te la oftalmolog, ca ala are program pana la 8.
Doi purici mergeau pe o motocicleta cu viteza foarte mare. Dupa un timp cel din spate ii spune celui care conducea:
- Opreste ma ca mi-a intrat o musca in ochi!

Bula cu maica-sa mergeau pe strada la un momendat vede 100 de mii de lei pe jos
-Mama pot sa iau bani?
-Nu dragule cei pe jos pe jos ramane
Mai merg 100 de m si Bula vede pe jos 10000 de lei
-Mama pot sa iau banii?
-Nu dragule cei pe jos pe jos pe jos ramane
Mai merg putin si mama lu Bula pica intr-o gaura de canal si ii zice:
-Dragule ajuta-ma sa ma ridic ca mi-am rupt 1 picior si o mana si nu pot sa ies
-Imi pare rau mama "cei pe jos pe jos ramane!

Doi betivi intr-un bar, unul dintre ei zice:
- De 2 saptamani nevasta ma tot da afara din casa cind vin beat. Ce sa fac?
- Cand ajungi in fata usii te dezbraci, si ea nu poate sa te lase afara ca doar vecinii ce or sa zica?
- Ok
Zis si facut. Dupa cateva zile se reintalnesc la bar:
- Ba, am facut cum ai zis tu...
- Da, si?
- Stai sa-ti zic, am ajuns in fata usii, m-am dezbracat, s-a deschis usa, am intrat si am auzit "Urmeaza statia Piata Sudului, cu peronul pe partea dreapta"

Nu po's'nteleg de ce am fost adus la pol. politie! exclama un betiv, plin de indignare!
- Pentru bautura! ii raspunde ofiterul de serviciu.
- Pai, de ce nu zici asa? Adu-mi un coniac!

Un medic citeste in birou un ziar. Intra o pacienta si incepe sa-si ridice fusta. Medicul priveste si spune: "Mai sus!" si citeste mai departe. Ea ridica fusta mai sus. El ii repeta: "Mai sus!" si iarasi se intoarce la ziar. Ea il asculta si ridica fusta si mai sus. Atunci el ii spune: "Domnisoara, ginecologul e mai sus!".rolling on the floor

O ambulanta goneste pe strazi si la o intersectie rastoarna si accidenteaza un pieton. Soferul coboara imediat, ridica victima, o instaleaza pe targa si continua drumul spre spital. La un moment dat, se intoarce zambind spre accidentat si ii spune:
- Ce noroc formidabil ati avut ca treceam pe aici!

Un doctor catre un pacient...
- Am doua vesti: una buna, alta proasta.Cu care sa incep?
- Cu cea proasta!
- Ti-am facut analizele...imi pare rau dar trebuie sa-ti amputam piciorul!
- Si cea buna?
- A intrat fiul meu la facultate.

Un jurnalist intreaba directorul unei case de nebuni, care este testul ce se efectueaza pentru a externa un bolnav.
- Umplem cada cu apa, punem alaturi o lingura si o cana. Si ii propunem bolnavului sa goleasca cada de apa. Jurnalistul, zambind, spune:
- Orice om normal ar lua cana...
- Nu, - spune directorul, - un om normal ar scoate dopul de la cada. Doriti pat langa geam sau langa usa?rolling on the floor

Un nebun scria o scrisoare catre parintii lui, in care zicea:
- Mama si tata, ma simt bine aici. Avem piscina... ne da voie sa ne aruncam in ea de la etajul 3. Si directorul a zis ca daca o sa fim si mai cuminti o sa ne toarne si apa in ea!

Sta un pescar pe malul apei cu un bat intr-o mana iar in cealalta o piatra si e observat de o trecatoare ce il intreaba curioasa?
-Ce faci d-le prinzi peste?
-Da.
-Da cu piatra ce faci?
-Ei doamna aici e tot secretul pescuitului in aceasta piatra.
-Hai spune-mi si mie ca si sotul meu e pescar si de cate ori vine fara peste ma cearta si ma bate, sa-i spun si lui macar o sa am liniste.
-D-na daca stai odata am sa-ti spun.
-Nesimtitule, porcule...si pleaca femeia mai departe, pe drum se gandeste ca doar nu are contor la pasarica si o sa aiba liniste acasa, asa ca se intoarce la pescar.
-Bine, d-le fie.
Se apucara ei de treaba dupa care d-na primeste urmatorul raspuns:
-Auzi d-na cu batul asta n-am prins nici un peste, dar cu piatra asta d-ta esti a treia pe ziua de azi.

Un bătrânel avea impresia că băbuta lui nu prea mai aude si se gândeste să o testeze. Merge într-un colt al camerei si spune: - Auzi?
Bătrânica, nici o reactie.
Mai face bătrânelul doi pasi si spune iar : - Auzi?
Bătrânica iar fără reactie.
Se duce bătrânelul lângă ea si spune: - Auzi?
La care bătrânica: - Pentru a treia oara îti spun: Daaaa!

Un tip gonea pe autostrada cu mult peste viteza legala. Vazand girofarul unei masini de politie in oglinda, se gandeste: "Am o masina buna si pot sa dispar". Asa ca accelereaza si urmarirea incepe.
Cand acul kilometrajului ajunge la capatul cursei, vazind ca totusi nu poate sa scape de politist, barbatul se gandeste ca ar fi mai bine sa renunte si trage pe dreapta.
Politistul se apropie de masina si spune:
- Asculta, baiete. Am avut o zi groaznica si vreau sa ajung acasa. Inventeaza o scuza buna ca sa te las sa pleci.
Tipul se gandeste putin si raspunde:
- Acum trei saptamani, sotia mea a plecat cu un politist. Cand te-am vazut in spatele masinii, am crezut ca vrei sa mi-o aduci inapoi!

1 răspuns:
| CrazySunshine a răspuns:

1. Ionica si Vasile se intalnesc
-Mai Ionele, este adevarat ca pe soacra-ta a muscat-o un sarpe?
-Adevarat
-Si a murit?
-Da.Sarpele...

2.La tribunal se afla pe rol un caz de crima a unei soacre.
Judecatorul catre martor:
-Cand ati vazut ca inculpatul intentioneaza sa-si arunce soacra tocmai de la etajul cinci, de ce n-ati intervenit?
Martorul:
-Pentru ca am vazut ca inculpatul este suficient de puternic ca s-o faca si singur.

3.-Am auzit ca socra-ta-i bolnava. E grav?
-Nu numai atunci cand e sanatoasa.

4. Ionica intra intr-un magazn de palarii.
-Va rog, as dori sa cumpar o palarie pentru soacra-mea.
-Ce cap are soacra dumneavostra?
-Urat.

5.Soacra:
-Pe unde-ai umblat, techerghelule? Deja s-a facut intuneric.
Ginerele:
-Ei si, dac-as fi fost acasa nu s-ar fi facut?

Întrebări similare