| anamariiiaa3 a întrebat:

24°C sunt prea putine pentru a face plaja? Este frig? Apa este prea rece?

5 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

Plajă se poate face și la 0 grade. Eu am făcut asta - am întins schiurile pe zăpadă, cu tălpile în sus, m-am dezechipat la chiloței și m-am întins frumos cu burta la soare pe hainele așternute peste schiuri. A fost excelent! Evident, baie n-aveam unde să fac... totul era înghețat în jur. Ideea e că poți sta la plajă cam la orice temperatură exterioară, atât timp cât nu bate vântul. Cu atât mai mult cu cât pe termometru sunt mai mult de 21 grade de-ale lui Celsius.
Cu apa - nu știu ce să spun; depinde. În funcție de locul unde te afli (mare, munte, lac de șes, stațiune cu ape termale... Dar și de cât de adaptabil e organismul tău. În principiu, se poate face baie în apă de peste 23 de grade Celsius; ea va părea mai rece, dar dacă nu stai cu orele și mai te și miști (înot, volei etc.) poate fi ok.
Chiar și o apă de 12-14 grade (râu de munte) poate fi folosită pentru o scaldă răcoritoare de câteva minute.

| Kenya a răspuns:

Apa e rece putin, asteapta o perioada mai buna.

| BigG a răspuns:

Apa este rece. Plaja poti face dar sa nu sufle vantul.

| xr0sioRx a răspuns:

Daca e temperatura apei 24 grade e bine, dar daca afara sunt 24 nu, te duci pe plaja cu hanoracul pe tine.

| Lorena01041002 a răspuns:

Buna! Nu stiue ce sa zic., nu cred ca te bronzezi la 24 de grade iar apa nu cred ca este nici macar acceptabila...eu cand ma duc la mare si ma bronzez sunt aproximativ 40 de grade...aspteapta si tu pana creste tempereatura pe la 30-35 de grade....Succes!