|

Am o rugaminte la voi! Spuneti'mi si mie...un site unde pot calcula tarifele la abonamente cfr! Multumesc... Funda!

6 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns (pentru DoarImpreuna):

Din 11 decembrie 2011, trenurile personale devin Regio, fara modificare de pret. Trenurile accelerate si rapidurile dispar, fiind inlocuite cu trenurile Inter Regio. Pretul biletului, deci si al abonamentului, va fi mai mare decat pretul pentru fostul accelerat si mai mic decat pentru fostul rapid. In definitiv, s-a scumpit pretul pentru fostul accelerat (caci se circula in acelasi regim de viteza). Intercity isi pastreaza titulatura.
Pe cfrcalatori.ro/249 gasesti preturile actualizate in functie de noile categorii de trenuri.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
5 răspunsuri:
| a răspuns:

Http://www.cfrcalatori.ro/249
Vezi la ce categorie te incadrezi si trebuie sa stii distanta. In zonele marcate cu "click aici", dai click, salvezi, ai nevoie de Adobe reader instalat pentru a deschide documentul. Te uiti in tabelul de distante si afli pretul.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Daca nu cunosti distanta in Km, acceseaza www.cfr.ro dai clik pe mersul trenurilor de calatori (sub imaginea liniei ferate) va aparea "mersul trenurilor", undeva in partea de sus ai plecare (treci statia de plecare); sosire (treci statia de sosire); via (nu e neaparat nevoie sa completezi); dai click pe cautare, mai dai un click pe cautare (in noua forma) si iti apare ruta cu distantele aferente. Vezi ca poti alege si intervalele orare de cautare a unor trenuri.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Vlelupu):

Mersii mult

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru JackDaniel):

Http://www.realitatea.net/......83834.html
Vezi ca raspunsul lui "doarimpreuna" nu e actualizat. Din 2009 si pana azi au intervenit modificari. Scuze daca am fost prea detaliat, dar ma intrebam cum de nu te-ai gandit sa cauti pe google "abonamente cfr". Primul link era exact ce ti-am trimis eu.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează